Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera i millora l’ocupació a la Ciutat Esportiva i els Camps de Futbol per Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2022 10:46:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recupera i millora l’ocupació a la Ciutat Esportiva i els Camps de Futbol per Setmana Santa

Més de 10.000 practicants de diversos esports ompliran d’activitat els equipaments del municipi amb visitants d’Itàlia, Dinamarca, Colòmbia, Alemanya i Malta, entre d’altres

L’inici de les vacances de Setmana Santa marcat pel passat cap de setmana ha significat un doble retorn al què havia estat l’activitat que hi ha a la Ciutat Esportiva Blanes i els Camps de Futbol Municipals abans de la pandèmia. Es pot dir sense embuts que no tan sols s’ha recuperat la normalitat, sinó que ha millorat fins i tot respecte anteriors edicions.


Cerimònia inaugural d'un dels esdeveniments esportius: Kom Mit Futbol,
Ciutat Esportiva Blanes, diumenge passat
Aquest 2022 l’increment d’ocupació esportiva als equipaments municipals farà que, quan hagin acabat les vacances de Setmana Santa, més de 10.000 persones hagin trepitjant les diferents pistes dels pavellons de la Ciutat Esportiva Blanes o els camps de futbol municipals. S’està fent i continuarà els propers dies a través de diferents esdeveniments, tots ells amb un lloguer de les instal·lacions.


Això ha significat un lògic però entusiasta redoblament d’esforços per part de l’equip humà de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, que ho ha de tenir tot a punt i llest perquè els i les visitants puguin practicar les respectives disciplines esportives amb totes les garanties. Són viatges esportius, així com tornejos, entrenaments i campus tècnics que han triat Blanes per fer-hi una estada en unes instal·lacions de primer ordre, en un dels indrets de la Costa Brava més cobejats.

Viatgers Esportistes Internacionals, de Catalunya i Espanya

El major volum d’utilització de les instal·lacions esportives blanenques se situa coincidint amb un període que es va iniciar el passat cap de setmana i finalitzarà el vinent. Una altra dada destacada és comprovar la procedència d’aquests usuaris esportius que viuen una Setmana Santa combinant oci, diversió, salut i competició arran de mar. Hi ha visitants d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també d’una variada procedència geogràfica.


Així, hi ha des de visitants que han arribat de la Comunitat de Madrid o el País Basc fins als qui ho estan fent d’Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Colòmbia, França i Malta, entre d’altres. A banda dels esportistes, cal recordar la presència dels acompanyants amb qui vénen: tècnics i familiars que, sumats, signifiquen una xifra encara més voluminosa. Són aquells visitants que, igual que els esportistes, aprofiten les activitats que els duen a la Costa Brava per conèixer millor la població que les allotja, una excel·lent tarja de visita i fidelització.


A l'esquerra de la imatge Pere Lopera, regidor d'Esports
Dos dels esdeveniments que compten amb un major volum de participants són el Torneig de Bàsquet organitzat per Basketmon i el Club de Bàsquet Blanes, així com els tres trofeus que organitza Komm Mit Internacional, que es van encetar oficialment el passat cap de setmana. La cerimònia inaugural va tenir lloc diumenge al migdia, i la van encapçalar els organitzadors, una empresa alemanya, acompanyats del regidor d’Esports, Pere Lopera.


Inclou el Trofeu Mediterrani, que s’està fent del 10 al 13 d’abril; el Trofeu Copa Santa del 15 al 17 d’abril; i el Trofeu Copa Maresme, del 19 al 22 d’abril. Per la seva banda, el Torneig de Bàsquet es fa en dos torns, el primer dels quals està tenint lloc de l’11 al 13 d’abril, i el segon del 15 al 17 d’abril. En aquest cas s’han programat sengles cloendes oficials que tindran lloc dimecres i diumenge.
Data de realització: 04/12/2022 | Data de la darrera actualització: 04/12/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300