Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Laura Cabezas i Marc Tusquets (CVB) guanyen el Campionat Catalunya de Windsurf en Raceboard disputat a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2022 09:38:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Laura Cabezas i Marc Tusquets (CVB) guanyen el Campionat Catalunya de Windsurf en Raceboard disputat a Blanes

La competició organitzada pel Club de Vela Blanes durant dos caps de setmana ha inclòs 50 proves sumant totes les categories participants

Aquest passat diumenge va finalitzar a Blanes el Campionat de Catalunya 2022 de Windsurf que durant dos caps de setmana s’ha estat disputant amb base a la població on comença la Costa Brava. Organitzat pel Club de Vela Blanes amb el suport de la Federació Catalana de Vela, la competició ha inclòs les categories de Raceboard, Windsurfer, Techno 293-Techno Plus i Iniciació.


2on cap de setmana proves Campionat de Catalunya Windsurf,
dissabte passat
S’han disputat un total de 50 proves, sumant totes les categories participants, i és la competició més destacada d’aquesta modalitat de navegació d’aquest 2022, ja que ha aplegat un ample ventall de tipus de categories. De les quatre que han competit, fins al moment només n’hi ha dues reconegudes a la guia esportiva de la federació: Raceboard i les dues modalitats de Techno.


Per la seva banda, la classe Windsurfer encara no està inclosa a la guia, i la categoria d’Iniciació ha aplegat tots i totes les navegants que comencen en Windsurf, però que prèviament encara no havien competit. Ha significat una mena de ‘Open’ on ha pogut participar-hi tothom qui tot just començava a moure’s en aquesta categoria de navegació de taula amb vela.

Laura Cabezas i Marc Tusquets guanyadors en Raceboard

El Club de Vela Blanes ha estat molt ben representat d’entre totes aquestes categories ja que, entre d’altres esportistes que han navegat per a l’entitat blanenca al Campionat de Catalunya s’hi comptaven Laura Cabezas i Marc Tusquets, que precisament han revalidat la primera plaça en Raceboard. Així va quedar reflectit a la classificació definitiva del passat diumenge, reblada pel lliurament de premis que va tancar el campionat a la tarda.


Podi Classe Raceboard, amb Laura Cabezas i Marc Tusquets
Campions de Catalunya
En aquesta mateixa classe Raceboard el podi en homes el van completar Àlex Carabí, del CN Badalona, i Ramón Batista Serrano, del CN Salou. Per la seva banda, en dones, la segona plaça ha estat per a Alba Bolina, del CN Salou. En la classe Techno Plus els tres primers llocs en masculí han estat per Alexander Morales (CN Poblenou), Bruno Gutiérrez (CNHV) i Iu Amiraux (CN Balís), i les dues primeres classificades han estat Juana Dedomenici i Adriana Pruñosa, del CN Balís.


En Techno Sots17 els tres primers classificats han estat Ferran Martínez (CNHV), Lucas Martínez (CN Poblenou/AEE Icària) i David Apesteguia (CN Poblenou/AEE Icària); i en Techno Sots15 el podi l’han encapçalat Jan Casañas (GEN Roses), Marc Gallardo (GEN Roses) i Jorge Apesteguia (CN Poblenou/AEE Icaria). Per la seva banda, en Techno Sots 13 s’ha guardonat Max Consalvo i Pau Quer, del GEN Roses, i per últim en la classe d’Iniciació el podi l’han encapçalat tres joves dones regatistes: Penélope Botta, Anna Feixas i Pepita Botta, totes tres del CN Poblenou/AEE Icaria.


D'esquerra a dreta: Xavi Manresa, Àngel Canosa, Pere Lopera i Luis Camacho
El lliurament de premis el van encapçalar el comodor del CVB i delegat territorial a Girona de la Federació Catalana de Vela, Xavi Manresa, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Els van acompanyar el secretari de la classe Raceboard i impulsor del Windsurf a Catalunya, Luis Camacho, i el regidor d’Esports, Pere Lopera. La competició que s’ha disputat amb seu a Blanes els dos últims caps de setmana ha estat l’avançada d’un altre esdeveniment encara més potent.


Es tracta de la 1a Copa d’Espanya en la categoria de Windsurfer, que serà la primera vegada que es disputa a l’estat espanyol després que la Federació Espanyola de Vela l’ha inclòs com a tal. Aquesta competició, a més a més, coincidirà amb un període especialment actiu a Blanes: des del proper divendres 15 d’abril fins al dilluns dia 18, és a dir: en plena Setmana Santa.
Data de realització: 04/12/2022 | Data de la darrera actualització: 04/12/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300