Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà capital del Windsurfer i Raceboard amb la 1a Copa d’Espanya que es disputarà del 15 al 18 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/14/2022 12:10:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesBlanes serà capital del Windsurfer i Raceboard amb la 1a Copa d’Espanya que es disputarà del 15 al 18 d’abril

Prop de mig centenar de regatistes estatals i internacionals s’han citat al municipi on comença la Costa Brava en la primera edició de la competició que organitza el Club de Vela Blanes

Els propers dies Blanes continuarà sent la capital indiscutible de Windsurfer i Raceboard a nivell estatal, després que els dos anteriors caps de setmana ja ho va ser a nivell nacional amb la Copa de Catalunya Windsurf, que aplegava quatre categories. Divendres 15 d’abril començarà la Copa d’Espanya de Windsrufer i Raceboard, que es disputarà a partir del dissabte i fins el dilluns 18 d’abril, quan finalitzarà amb l’entrega de premis.


És la primera vegada que se celebra la Copa d’Espanya de Windsurfer arreu de l’estat, després que la Federació Espanyola de Vela l’ha inclòs com a tal, i la 2a de la Classe Raceboard. Divendres es farà el registre de participants i control dels equipaments, mentre que els tres dies següents –des del dissabte 16 fins al dilluns 18 d’abril- s’aniran disputant fins a un total de 9 proves, 3 per dia.


Campionat de Catalunya Windsurf disputat a Blanes
els dos darrers caps de setmana
La competició internacional coincidirà amb un període especialment actiu a Blanes, que ja ha començat a viure els preliminars d’un dels períodes festius que propicien vacances, la Setmana Santa. Pel que fa als factors meteorològics, que sempre condicionen l’esport de la vela, les previsions són molt avantatjoses.

Participació de França, Finlàndia, Itàlia, Dinamarca i Espanya

La 1a Copa d’Espanya de Raceboard i Windsurfer preveu la participació de mig centenar de regatistes sumant les dues classes de la competició arribats tant des d’arreu del territori espanyol com de l’estranger. Així, hi haurà representació càntabra, valenciana, gallega, murciana, balear i de la comunitat de Madrid, però també procedents d’arreu d’Europa: Finlàndia, Dinamarca, Itàlia i França. També hi haurà representants del Club de Vela Blanes.


Entre els participants de l’entitat blanenca que tenen més possibilitats d’alçar-se amb la copa s’hi compten Jordi Bosch (CVB), qui ja es va classificar en primera posició al Campionat de Catalunya en la classe Windsurfer. Quatre primers llocs en les cinc proves disputades el van situar al capdavant de la classificació d’una categoria que ha tornat a ressorgir amb molta força. La classe Windsurfer, inspirada en les taules dels anys 80, estan fabricades amb materials i tecnologies actuals, i ret homenatge als inicis del windsurf.


Per la seva banda, Luis Camacho (CVB) va empatar al 4rt lloc al Campionat de Catalunya en la categoria de Raceboard, i els millors parcials del seu contrincant van fer que el regatista del Club de Vela Blanes quedés en 5è lloc, a només dos punts del podi. La 1a Copa d’Espanya de Windsurfer i Raceboard està organitzada pel Club de Vela Blanes per delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, així com les secretaries estatals de les dues classes de la competició. També compta amb el suport de Turisme Esportiu de la Costa Brava-Pirineu de Girona i l’Ajuntament de Blanes.Data de realització: 04/14/2022 | Data de la darrera actualització: 04/14/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300