Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Càritas i la Generalitat organitzen tallers informatius per estalviar energia del 20 d’abril al 13 de maig als Casals Cívics de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2022 08:48:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Càritas i la Generalitat organitzen tallers informatius per estalviar energia del 20 d’abril al 13 de maig als Casals Cívics de Blanes

S’allotjaran els dimecres al Casal Cívic de Can Borell i els divendres al Casal Cívic Benet Ribas amb el mateix horari: de 17’30 a 19’00 h

Del 20 d’abril al 13 de maig, Càritas Blanes i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya han organitzat sis Tallers Informatius d’Energia que tractaran sobre diversa temàtica relacionada amb aquest àmbit. El seu objectiu és assessorar i donar informació a tothom que estigui interessat sobre com es pot estalviar i tenir un habitatge eficient des del punt de vista energètic.

Es farà a través de sis xerrades que s’han programat pels propers dies, i que s’allotjaran tant al Casal Cívic Comunitari de Can Borell com al Casal Cívic Comunitari Benet Ribas. Els dos primers tallers s’impartiran els dies 20 i 22 d’abril als dos locals respectius i se centraran en l’estalvi d’electricitat.

Per la seva banda, el 27 i 29 d’abril es parlarà sobre aigua i gas, i finalment els dies 11 i 13 de maig sobre els drets energètics. Totes sis xerrades es faran amb el mateix horari als dos respectius locals; des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, i es tracta que les persones assistents puguin intercanviar preguntes amb les que faran l’assessorament.

L’activitat està organitzada a través del Punt d’Assessorament Energètic (PAE) de Càritas Blanes, que funciona presencialment els dimecres i els divendres al matí, de 10 a 12’30 h, al local situat al Carrer Anselm Clavé, número 59. Poden gaudir del servei totes les persones tant de Blanes com de les poblacions veïnes, amb especial atenció a qui en l’actualitat pateix les conseqüències de la pobresa energètica. També es pot contactar telefònicament a través del 972 352 572 o per correu electrònic a paeblanes.caritas@gmail.com


Data de realització: 04/15/2022 | Data de la darrera actualització: 04/15/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300