Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu una Setmana Santa amb una ocupació que volta entre el 50% i 100% els hotels i entre el 60% i 100% els càmpings


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2022 12:55:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXBlanes viu una Setmana Santa amb una ocupació que volta entre el 50% i 100% els hotels i entre el 60% i 100% els càmpings

Les bones temperatures han propiciat que aquests dies les platges i carrers del municipi hagin registrat un considerable augment de visitants

Aquests dies de Setmana Santa Blanes està registrant l’habitual augment d’activitat i passejants que, sobretot propiciat pel bon temps, acostuma a haver-hi aquests dies. Aquest 2022, a més a més, amb el represa dels actes populars i tradicionals que propicia aquest cicle festiu, han provocat que els carrers de la vila estiguin a vessar de gent. L’element afegit respecte l’any passat és que hi ha hagut un major volum d’establiments hotelers que han decidit obrir les seves portes.


Blanes, aquest dissabte al matí
Així doncs, segons dades de l’Oficina de Turisme del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, pel que fa a Hotels, Hostals i Pensions, del total de 16 establiments que hi ha, n’han obert 14, i els nivells d’ocupació són força positius. El ventall se situa entre el 50% els que tenien el menor nombre de reserves fetes i el 100% els que més.


Per la seva banda, dels 9 càmpings que hi ha a Blanes, l’obertura és del 100%, amb uns nivells d’ocupació prou millors. Això és perquè la majoria se situa entre el 60% i el 100%, i tan sols hi ha un sol establiment que avançava dijous passat una previsió del 50%. Respecte els apartaments turístics, les xifres són molt desiguals, ja que tres dels establiments no han arribat a facilitar dades, si bé els què sí ho han fet avancen una ocupació molt bona, pràcticament entre el 95% i el 100%.

Data de realització: 04/16/2022 | Data de la darrera actualització: 04/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300