Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Marc Tusquets, del Club de Vela Blanes, Campió de la 1a Copa d’Espanya Windsurfer i 3er a la general


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2022 09:24:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesMarc Tusquets, del Club de Vela Blanes, Campió de la 1a Copa d’Espanya Windsurfer i 3er a la general

La classificació l’han encapçalat Andrea Marchesi (IT) i Juha Blinnikka (FIN); i en Raceboard Toni Colomar (CT Sta Eulàlia), Ramon Batista (CN Salou) i Quim Figueras (CVB)

La tarda d’aquest passat dilluns el Club de Vela Blanes va allotjar la cerimònia de lliurament de premis de la 1a Copa d’Espanya Windsurfer i Raceboard, que s’ha estat disputant a la badia gironina des del passat dissabte i fins ahir mateix. Ha estat una competició on els 35 participants –sumant les taules de les dues categories- han hagut de lluitar amb una situació meteorològica majoritàriament adversa i de canvis constants.


Foto de grup Lliurament de Premis 1a Copa d'Espanya Windsurfer i Raceboard
Així, mentre dissabte es va haver de retardar l’inici de les proves gairebé dues hores més tard amb vent del sud e 6/8 nusos, amb canvi de direcció constants i amb intensitat molt variables, finalment només va permetre poder fer una prova pels Raceboard. L’endemà diumenge va tornar a ser un dia duríssim, de fins a 28 nusos de vent N-NE i amb molta onada, però en cavi sí que es van poder celebrar les tres proves previstes en cadascuna de les dues categories.


Aquest passat dilluns finalment es van poder disputar dues proves, havent de tornar a endarrerir l’inici per la manca de vent. D’aquesta manera, del total de 9 proves que s’havien de disputar en totes dues categories, se’n van celebrar 5 en Windsurfer i 6 en Raceboard. Malgrat aquest contratemps, però, el bon humor i l’esportivitat han estat una vegada més les dues notes predominants en la competició amb regatistes d’arreu de l’estat espanyol i de diversos països europeus que han tingut a Blanes la seva capital.

Marc Tusquets (CV Blanes) Campió de la 1a Copa d’Espanya Windsurfer

Després que tot just fa una setmana el regatista del Club de Vela Blanes Marc Tusquets es proclamava Campió de Catalunya de Raceboard, ahir va rebre el guardó de Campió de la 1a Copa d’Espanya de Windsurfer i 3er en la classificació general d’aquesta categoria. El podi el van encapçalar Andrea Marchesi (Itàlia) i Juha Blinnikka (Finlàndia), mentre que la primera classificada ha estat Pirkko Blnnikka (Finlàndia).En Raceboard el podi l’han assolit Toni Colomar (CN Santa Eulàlia, Illes Balears); Ramon Batista (CN Salou) i Quim Figueras (Club Vela Blanes), i en dones la primera plaça ha estat per Alba Molina (CN Salou). El lliurament de premis el van encapçalar el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa.

Els van acompanyar el comodor del CVB i delegat territorial a Girona de la Federació Catalana de Vela, Xavi Manresa; el regidor d’Esports, Pere Lopera; i el president de la classe Windusrfer, Manel Pedreira. Després del lliurament de premis i trofeus, va arribar un altre al·licient força esperat per tots i totes les participants: el sorteig d’un pernil que la sort va voler que anés a parar a mans de Lluís Colomer, del Club de Vela Blanes.


Aquest va ser el distès punt i final que ha culminat tres setmanes d’intensa competició en l’esport de les taules a vela, que va encetar-se els dos primers caps de setmana d’aquest mes d’abril amb el Campionat de Catalunya de Windsurf que aplegava quatre categories, i ha continuat amb la 1a Copa d’Espanya de Windsurfer i Raceboard del 15 al 18 d’abril.Data de realització: 04/19/2022 | Data de la darrera actualització: 04/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300