Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes farà una Marató de Presentació de Llibres per Sant Jordi durant dos dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2022 10:28:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes farà una Marató de Presentació de Llibres per Sant Jordi durant dos dies

Del 22 al 23 d’abril 9 autors parlaran de les seves obres; dijous també es presentarà ‘Torna a Volar, Papallona’, de Neus Vila; i hi haurà altres activitats, entre elles la ‘Fira del Llibre Usat’

Si de manera habitual la Biblioteca Comarcal de Blanes ja acull al llarg de l’any un bon grapat d’activitats extraordinàries setmanals no és estrany que, amb motiu de la festivitat que més li escau, n’hagi programat encara més concentrades al voltant d’aquesta data. Des d’aquest mateix dimecres i fins dissabte vinent 23 d’abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, ha organitzat diverses activitats, d’entre les quals hi ha una destacada novetat.


Imatges d'Arxiu: Fira del Llibre Usat Sant Jordi 2021
Es tracta de la Marató de Presentació de Llibres que tindrà lloc durant dos dies seguits, divendres i dissabte 22 i 23 d’abril, precedida dijous a la tarda per una presentació en solitari. L’objectiu de la marató literària és cedir l’espai de la Biblioteca Comarcal per donar l’oportunitat als autors novells o bé autopublicats perquè puguin presentar les seves obres.

Els nou autors aniran passant un darrera l’altre per la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes i disposaran d’una hora cadascun per parlar dels seus respectius llibres. La Marató de Presentació de Llibres inclourà nou autors, i el primer d’ells serà Maria Montserrat Martí Domingo, qui a partir de les 12 del migdia donarà a conèixer la seva narració: ‘L’Art de Sobreviure’.


La tarda del divendres la Marató de Presentació de Llibres continuarà a partir de 2/4 de 5 amb Jordi Soliguer, qui parlarà de ‘Salabror’, seguit a 2/4 de 6 per Maria José Peralta amb ‘Luz en la Oscuridad: ángel muerto’. Tot seguit, a 2/4 de 7 del vespre, Pilar Chafer parlarà de ‘Culpable: no me olvides’; i finalment a 2/4 de 8 de la nit Elisabeth Gilmore presentarà ‘Los Juegos del Amor’.


L’endemà dissabte la marató continuarà a les 10 del matí amb Francesc Manrique, qui parlarà de la seva obra ‘Las Noches Despobladas’. A les 11 del matí serà el torn de Sabrina Acktar i la seva novel·la 'Bastarda’; a les 12 del migdia María P.D. Lledó parlarà del seu llibre ‘Amor de Madre o Como empezar la Casa por el Tejado’, i finalment a la 1 del migdia Sergi Borrell presentarà ‘Jack Daimon i el Retorn del Paradís’.

X Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca de Blanes

La marató anirà precedida dijous a les 7 de la tarda, quan Neus Vila Figareda parlarà sobre la seva publicació ‘Torna a volar, papallona’. Aquest acte, igual que la Marató de Presentació de Llibres, forma part de la X Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal de Blanes, que inclou més activitats. Així, aquest mateix dimecres al matí s’haurà fet una nova sessió de l’experiència ‘Nascuts per Llegir’ -per a nens i nenes de 0 a 3 anys- amb ‘Sant Jordi al revés’, a càrrec de ‘La Minúscula’; i divendres a les 6 de la tarda hi haurà una sessió de ‘L’Hora del Conte’ –per a nens i nenes a partir dels 3 anys d’edat- amb Animamundi Teatre, que narrarà ‘El Conte del Gegant Dum Dum i la petita Tulipa’.


Per últim, el dissabte 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Comarcal de Blanes tornarà a acollir una nova edició de la ja tradicional ‘Fira del Llibre Usat’ durant el matí, a partir de les 10 i fins la 1 del migdia. També hi haurà el Taller d’Origami ‘Sant Jordi, una tradició de paper’ amb VD LF NT a les 11 del matí i a les 12 del migdia, per a nens i nenes a partir de 4 anys d’edat, on cal inscripció prèvia.
Data de realització: 04/20/2022 | Data de la darrera actualització: 04/20/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300