Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ajorna pel proper dissabte 30 d’abril el 35è Concurs de Murals de Sant Jordi per la previsió de pluja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2022 10:52:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ajorna pel proper dissabte 30 d’abril el 35è Concurs de Murals de Sant Jordi per la previsió de pluja

La decisió de posposar l’esdeveniment que aplega més de 700 escolars d’arreu del municipi no es podia deixar per demà, ja que el muntatge de les fustes havia de fer-se avui al matí

L’Ajuntament de Blanes ha pres aquest matí la difícil decisió d’ajornar el 35è Concurs de Murals al Carrer del Cultural Sant Jordi 2022 per d’aquí a una setmana, és a dir, el proper dissabte 30 d’abril. Ho ha fet en vista a les negatives previsions meteorològiques, que avancen mal temps per demà dissabte, 23 d’abril, quan havia de tenir lloc.


Imatges d'Arxiu: 32è Concurs de Murals de Sant Jordi al Carrer 2019
La resolució no podia esperar a prendre’s demà al matí en funció de si plovia o no, ja que el muntatge previ de les fustes on els escolars han de pintar els seus murals s’havia de fer aquest divendres al matí. Es tracta d’una feina que requereix una logística difícil de poder dur a terme en un curt espai de temps, ja que també cal apamar altres detalls complementaris.


Tot això, a banda que els més de 700 nois i noies que havien de participar-hi, així com les seves famílies i els centres escolars on estudien, havien de saber amb prou antelació si es feia o no per comunicar-ho als que, en definitiva, són els principals protagonistes de la festa. Un cop presa la decisió, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha enviat un correu electrònic a tots els centres escolars, a banda de fer trucades a cadascun d’ells.

El dissabte 30 d’abril es durà a terme el 35è Concurs de Murals al Carrer

L’ajornament només comporta que s’endarrereix l’esperada celebració de l’esdeveniment més destacat del Cultural Sant Jordi una setmana. És a dir, tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril amb tots els detalls amb què estava previst celebrar-lo demà dissabte, 23 d’abril. Això vol dir que el certamen començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins la 1 del migdia, quan el jurat haurà de decidir els murals guanyadors.

Des del consistori també s’ha contactat aquest matí amb l’animador infantil que protagonitzarà la festa d’entrega de premis. Aquest 2022, a diferència dels darrers anys, la novetat d’aquest acte serà que el lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores es farà el mateix dissabte 30 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda, a l’escenari que es muntarà al mateix Passeig de la Mestrança, darrera el Monument a Joaquim Ruyra.


Es lliuraran un total de cinc premis: dos per cadascuna de les dues categories en què s’estructura, a més a més del Premi Especial al millor mural que hagi escollit com a temàtica el 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. El Concurs de Murals al Carrer del Cultural Sant Jordi l’organitza el Departament de Cultura i Fedtes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa i altres departaments municipals.
Data de realització: 04/22/2022 | Data de la darrera actualització: 04/22/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300