Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra un Sant Jordi de Llibres i Roses malgrat el temps inestable


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2022 02:02:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra un Sant Jordi de Llibres i Roses malgrat el temps inestable

Al llarg de tot el matí hi ha hagut parades de llibres i roses al centre de la vila, a càrrec de diverses entitats i associacions

La Diada de Sant Jordi 2022 s’està vivint a Blanes amb els dos components que la caracteritzen: els llibres i les roses, malgrat el temps inestable que s’havia anunciat per aquest dissabte, que no ha estat un impediment per viure la jornada amb tota la seva intensitat. Després que els dos darrers anys les mesures preventives de la COVID havien impedit la seva realització, avui s’ha pogut recuperar una tradició que cada 23 d’abril havia omplert la ciutat on comença la Costa Brava d’intensa activitat.


Parades de Llibres i Roses al centre de Blanes, dissabte al matí
Es tracta de les parades a càrrec de diverses entitats de la vila que s’han muntat per estar presents al llarg de tot el dia al nucli històric de la població, majoritàriament al Carrer Ample i vials adjacents, si bé també n’hi ha hagut en d’altres llocs puntuals. N’hi ha de tota mena: des d’associacions de veïns fins a entitats culturals, passant per d’altres d’àmbit social i polític. N’hi havia per triar i remenar llibres i roses a través de les 22 parades que n’oferien.


Per garantir la seguretat dels nombrosos vianants que avui al matí ja han aprofitat per comprar llibres i roses, la Policia Local de Blanes ha tallat la circulació al Carrer Ample, de manera que només hi podien accedir transports i serveis públics, així com vehicles autoritzats. De cara a la tarda continuarà la mesura, que ja es pren de manera habitual els dissabtes.


D’altra banda, les llibreries i floristeries professionals també han muntat en la mesura del possible parades al carrer. Precisament ha estat en tres de les llibreries que hi ha a Blanes on avui al matí s’ha fet una ‘Signatura de Llibres Itinerant’ a càrrec de Toni Reyes i Aitor Roger, autors de ‘Blanes Desaparegut’, que recull fotografies inèdites de Blanes des de finals del segle XIX fins a mitjans dels anys 60 del segle XX.


Data de realització: 04/23/2022 | Data de la darrera actualització: 04/23/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300