Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU de Blanes celebra una edició especial del ‘Conta Contes’ amb motiu de la Diada de Sant Jordi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2022 08:37:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AE_PinyaDeRosaEl CAU de Blanes celebra una edició especial del ‘Conta Contes’ amb motiu de la Diada de Sant Jordi

La celebració es va haver d’allotjar a la Sala de Plens com a mesura alternativa, a causa del mal temps

A banda de les parades amb llibres i roses i la gran quantitat d’activitats que es van allotjar a la Biblioteca Comarcal, aquest passat dissabte, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, també va haver-hi una altra celebració extraordinària. Es tractava de l’activitat organitzada pel CAU, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes.


Sessió especial de 'Conta Contes' del CAU per festejar Sant Jordi,
dissabte a la tarda
Per festejar la Diada de Sant Jordi, la celebració literària per excel·lència que hi ha al llarg de l’any, al CAU se li va ocórrer que una de les manifestacions que més s’aproxima al públic infantil en l’àmbit de la literatura era una sessió especial del ‘Conta Contes’. Per això, es va convocar els i les components de diverses branques del CAU perquè participessin a la vetllada que es va fer ahir a la tarda.


Aina Puig i Cristina Bitlloch són 'Aires Rondallaires'
L’espectacle infantil –que va ser gaudit tant per la mainada com per les monitores i monitors de l’entitat- va a anar a càrrec del grup ‘Aires Rondallaires’, un duet de pacients narradores format per Aina Puig i Cristina Bitlloch, que van tenir tothom entretingut amb els seus contes dramatitzats, amanits amb una bona dosi d’imaginació i bon humor, efectes especials i altres ingredients artístics.

Val a dir que va ser una sessió del ‘Conta Contes’ especial no tan sols perquè es tractava de festejar Sant Jordi. El mal temps que es portava anunciant des de feia dies va fer decidir divendres passat als membres del CAU a canviar d’emplaçament, ja que inicialment s’havia de fer en una plaça a l’aire lliure. Finalment la celebració es va allotjar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, que va esdevenir en un teatre infantil de petit format durant poc més d’una hora.


Ara per ara, l’única celebració que queda per fer a Blanes relacionada amb la Diada de Sant Jordi 2022 és el 35è Concurs de Murals al Carrer, que inicialment havia de tenir lloc aquest passat dissabte, però que es va decidir ajornar a causa de les previsions meteorològiques adverses. D’aquesta manera, el popular concurs on participen habitualment més de 700 escolars d’arreu de la vila, tindrà lloc dissabte vinent, 30 d’abril.Data de realització: 04/24/2022 | Data de la darrera actualització: 04/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300