Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

NAU4 Espai Jove de Blanes fa nous tallers i repeteix els de més èxit a la Programació de Primavera 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2022 09:03:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NAU4 Espai Jove de Blanes fa nous tallers i repeteix els de més èxit a la Programació de Primavera 2022

Dansa de Twerk, Upcycling per reciclar roba, Freestyle, Origami, Fotografia i Ceràmica són algunes de les activitats amb places limitades i inscripcions a @nau4_espaijove

La setmana vinent començarà la nova Programació Trimestral que correspon a la Primavera 2022 a la NAU4 Espai Jove, on s’han inclòs nous tallers, però també es tornen a oferir aquelles activitats que estan sent un èxit de participació. Com és habitual, s’han organitzat tallers trimestrals i mensuals, així com activitats setmanals.


Pel que fa a les de caràcter trimestral, la principal novetat és un taller de Dansa de Twerk a càrrec d’Erol Urbà els dijous, a partir del 28 d’abril. Les altres tres activitats trimestrals són el Taller de Manga de Jayestudio tots els dilluns; el de Teatre amb Paula Fossati els dimecres; i el de Guitarra dels dimarts amb dos nivells d’especialització. Tres tallers (Manga, Teatre i Guitarra) que l’Equip Dinamitzador de NAU4 Espai Jove, del Departament de Joventut, consideren com a clàssics.


Taller Upcycling a NAU4 Espai Jove
Pel que fa als Tallers Mensuals, després de l’èxit que hi ha hagut amb el d’Upcycling per dissenyar nova roba a partir de peces velles, es tornarà a repetir l’experiència dirigida per Gemma Degara tots els dimecres, del 27 d’abril a l’1 de juny. També ha tingut molt bona repercussió el de Freestyle a càrrec de Vinnie Kairos, que s’ha tornat a programar perquè es faci les tardes dels divendres, del 27 de maig al 17 de juny.

Activitats proposades pels joves: Fotografia, Ceràmica i Papiroflèxia

La programació trimestral de la Primavera 2022 es farà ressò de les propostes plantejades pels propis joves durant les visites que s’han estat fent durant els mesos anteriors. D’aquestes suggeriments han sorgit tres Tallers Mensuals: un d’ells és de Fotografia a càrrec de l’AFIC, que ensenyarà a descobrir el potencial que tenen les càmeres dels telèfons mòbils totes les tardes dels dijous, del 5 de maig al 2 de juny.


Una de les altres dues activitats és el Taller de Ceràmica que durà a terme Blau Blau, on es farà una primera presa de contacte amb les tècniques per modelar fang i crear una peça pròpia els dilluns del 2 al 23 de maig. L’altra és un Taller de Papiroflèxia on s’aprendrà la tècnica mil·lenària de l’Origami que impartirà Vidal Font Paper del 3 al 24 de maig, les tardes dels dimarts. Tots els Tallers i Activitats són gratuïtes, i estan destinades a joves de 12 a 29 anys. Els Tallers requereixen inscripció prèvia, perquè les places són limitades, i per inscriure’s cal anar al link del perfil d’Instagram @nau4_espaijove.


Per últim, cal recordar les activitats setmanals que es fan habitualment. De dilluns a dijous l’Espai d’Estudi des de les 16’30 fins les 18 h; els dimarts de 19 a 21 Vídeojocs; els dijous de 18 a 21 h ‘Fem Pinya – Jocs’; i finalment tots els divendres de 18’30 a 21’00 les concorregudes ‘Tardes Artístiques’ on es pot deixar anar tot el potencial creatiu i dramàtic que té tothom.
Data de realització: 04/24/2022 | Data de la darrera actualització: 04/24/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300