Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recuperarà el reclamat caixer automàtic retirat del barri d’Els Pavos-Quatre Vents


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2022 11:10:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauBlanes recuperarà el reclamat caixer automàtic retirat del barri d’Els Pavos-Quatre Vents

El director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau, ha confirmat avui al matí a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, la nova ubicació situada al costat de la llibreria i floristeria del barri

Aquest dimarts ha arribat l’esperada confirmació d’una notícia que es va donar a conèixer a l’Ajuntament de Blanes fa unes setmanes. Es tracta del caixer automàtic de CaixaBank que hi havia a l’Avinguda dels Pavos, retirat a principis d’any, i que el passat mes de març es va informar des de l’entitat bancària que es tornaria a posar en marxa.

El caixer era majoritàriament utilitzat tant pels veïns del barri d’Els Pavos com de Quatre Vents, Mas Borell i en general per tota la població. Avui al matí la direcció de Banca Institucions de CaixaBank ha informat a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i properament també ho farà a l’Associació de Veïns de Quatre Vents. Es tracta que finalment es podrà complir la promesa anunciada a principis del passat mes de març.


Anterior ubicació del Caixer Automàtic de l'Avinguda dels Pavos
Després d’haver trobat una ubicació alternativa i les oportunes gestions amb el propietari, Blanes recuperarà el caixer automàtic en el nou emplaçament, situat molt a prop de l’anterior. Més concretament, al costat de la popular llibreria i floristeria del barri, ‘Papereria Laia’, a l’altre costat de la vorera on estava anteriorment.

Des de l’entitat bancària no s’ha pogut concretar quan podrà ser operatiu el nou caixer, tot i que s’ha assegurat que els tràmits s’estan accelerant amb la major celeritat possible perquè ben aviat pugui ser una realitat. Això podria significar que durant el proper mes de maig estigui en marxa.

Reunions de l’Ajuntament amb CaixaBank per accelerar el procés

Un dels temes de rerefons d’aquests darrers mesos que preocupa a la ciutadania en general, però en especial a la gent gran, és el tancament progressiu d’oficines bancàries i caixers automàtics. Això deixa sense la possibilitat de poder retirar diners en efectiu sobretot als qui no disposen o no confien en els mitjans electrònics al seu abast per fer pagaments i transaccions comercials.

A Blanes s’ha notat especialment als barris allunyats del centre, amb el conseqüent problema que suposa haver-se de traslladar al nucli històric, on encara romanen obertes sengles oficines i caixers automàtics. Per poder combatre aquest progressiu tancament de serveis a la ciutadania, l’alcalde de Blanes ha estat mantenint diversos contactes amb el representant d’una de les entitats bancàries que compta amb més clients, arribant finalment a diversos compromisos, entre ells poder recuperar el caixer automàtic de l’Avinguda d’Els Pavos.Data de realització: 04/26/2022 | Data de la darrera actualització: 04/26/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300