Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà demà dijous el ple ordinari corresponent al mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2022 09:26:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebrarà demà dijous el ple ordinari corresponent al mes d’abril

Hi ha inclosos cinc punts a l’ordre del dia, i està previst que comenci a les 7 del vespre, com ja és habitual, a la Sala de Plens

Demà dijous l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al mes d’abril, que tindrà lloc com ja ha esdevingut habitual a la Sala de Plens del consistori, a partir de les 7 del vespre. Es tracta d’un ple que inclou un total de cinc punts a l’ordre del dia, començant per l’aprovació de l’acta de treball corresponent al darrer plenari celebrat el 31 de març.


Ple 31 de març 2022
Els dos següents punts seran expositius, sense entrar a votació, per donar compte d’un decret i sobre documents judicials. El primer està relacionat amb l’activitat de teletreball que fins ara podien efectuar els treballadors de l’Ajuntament de Blanes en seguiment de les mesures de prevenció COVID. Per la seva banda, el segon té a veure amb cinc sentències.

El quart punt de l’odre del dia modifica l’anterior acord aprovat al ple extraordinari de l’1 de juliol del 2019 relacionat amb el nomenament de representants en òrgans col·legiats que siguin competència del ple. Més concretament, al haver renunciat el regidor Sergio Atalaya a formar part del grup de Ciutadans i la seva voluntat de passar a tenir la condició de regidor no adscrit, cal modificar tots aquells nomenaments en què constava com a representant del grup municipal.

Finalment, com és habitual en totes les sessions ordinàries, el darrer punt de l’ordre del dia serà el torn obert de Precs i Preguntes. El ple municipal es podrà seguir íntegrament en directe per televisió en straming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: Facebook i YouTube. També s’emetrà l’àudio per Ràdio Blanes, a través del 97.7 de la FM, o bé a la seva plana web.
Data de realització: 04/27/2022 | Data de la darrera actualització: 04/27/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300