Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra diumenge el III Dia Internacional de la Dansa amb la participació d’entitats i escoles de ball


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2022 08:42:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebra diumenge el III Dia Internacional de la Dansa amb la participació d’entitats i escoles de ball

La cita serà a la Plaça dels Països Catalans a les 11’30 h, i divendres a les 19 h, el crític d’òpera Pol Avinyó parlarà del ballet Giselle del coreògraf Akram Khan a la Biblioteca Comarcal

Demà divendres, 29 d’abril, se celebra el Dia Internacional de la Dansa. Per aquet motiu, a Blanes s’han organitzat dues principals activitats. La més destacada serà precisament la que duu per nom III Dia Internacional de la Dansa, organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres entitats, i tindrà lloc el proper diumenge 1 de maig.


II Dia Internacional de la Dansa 2019
L’escenari que s’alçarà a la Plaça dels Països Catalans allotjarà les actuacions de diferents grups, a càrrec de la gran varietat d’entitats i escoles dedicades a aquesta art escènica que hi ha a Blanes. L’activitat començarà diumenge a partir de 2/4 de 12 del matí, i inclourà les intervencions d’un total de set entitats representades a través dels respectius quadres de ball.


Així, estan previstes les actuacions de ballarins i ballarines de les Escoles de Dansa DanStudio, Daina, Elancé i Míriam Beltran. També intervindran de l’Associació de Country Blanes, la Casa de Andalucía i de grups de l’entitat organitzadora de l’activitat, l’Esbart Joaquim Ruyra. Aquesta serà la tercera edició de l’esdeveniment que els dos primers anys es va fer al Passeig de Mar, al 2018 i 2019.


D’altra banda, demà divendres, coincidint exactament amb la jornada en què es commemora el Dia Internacional de la Dansa, la Biblioteca Comarcal també se suma a la celebració amb una xerrada que tindrà lloc a les 7 del vespre. El crític d’òpera Pol Avinyó parlarà del ballet Giselle, més concretament de l’adaptació que n’ha fet el coreògraf Akram Khan. L’acte forma part del projecte ‘Liceu Bib’, i es pot completar el proper 7 de maig amb l’assistència al Liceu de Barcelona per veure l’obra de dansa.


Data de realització: 04/28/2022 | Data de la darrera actualització: 04/28/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300