Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’apartat de Precs i Preguntes, protagonista del Ple de l’Ajuntament de Blanes del mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2022 08:36:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’apartat de Precs i Preguntes, protagonista del Ple de l’Ajuntament de Blanes del mes d’abril

Es va parlar dels 50 anys del Concurs de Focs d’Artifici, el projecte d’ampliació de la dessaladora, els treballadors de l’Ajuntament i l’asfaltat dels carrers, entre d’altres

L’escàs nombre de punts inclosos a l’ordre del dia, que aviat van ser repassats i aprovats, va provocar que en la sessió ordinària del ple municipal d’aquest mes d’abril celebrat ahir al vespre tingués més protagonisme el darrer apartat que en forma part. Es tracta dels Precs i Preguntes que s’encarreguen de formular els partits a la oposició i contestar els regidors i regidores de l’equip de govern.


Ple 28 d'abril 2022
En aquest apartat es van tractar temes molt variats. Des del 50è aniversari del Concurs de Focs d’Artifici fins la protecció de Pinya de Rosa i del Delta de la Tordera, passant per l’asfaltat dels carrers i diverses qüestions relacionades amb els treballadors de l’Ajuntament de Blanes. Una altra qüestió també va ser l’exposició pública del projecte d’ampliació de l’actual dessaladora –un tema que l’alcalde, Àngel Canosa, va tractar abastament- així com la pròpia circumstància que la sessió contingués pocs punts a l’odre del dia.

Pel que fa precisament als cinc punts tractats, els tres primers van ser expositius: aprovació de l’acta del mes de març; donar compte d’un decret i informar sobre sentències judicials. El quart era precisament l’únic que requeria votació, i es referia a l’anterior acord aprovat al ple extraordinari de l’1 de juliol del 2019 relacionat amb el nomenament de representants en òrgans col·legiats que siguin competència del ple.

Més concretament, al haver renunciat el regidor Sergio Atalaya a formar part del grup de Ciutadans, i la seva voluntat de passar a tenir la condició de regidor no adscrit, cal modificar tots aquells nomenaments en què constava com a representant del grup municipal. Com ja era de preveure, la qüestió es va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics.

En un altre ordre de qüestions, cal dir que la sessió plenària d’ahir va comptar amb 20 regidors i regidores enlloc dels 21 que hi ha en total, ja que el representant del grup municipal de Blanes En Comú Podem, Miky Corregidor, no va poder assistir-hi per motius de salut. El ple municipal va ser seguit íntegrament en directe per televisió en streaming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Blanes: Facebook i YouTube. També es va emetre l’àudio per Ràdio Blanes.Data de realització: 04/29/2022 | Data de la darrera actualització: 04/29/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300