Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebra diumenge el VIII Trail Selva Marítima, amb 500 participants i un recorregut de 23 km


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2022 09:06:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRAIL SELVA MARITIMABlanes celebra diumenge el VIII Trail Selva Marítima, amb 500 participants i un recorregut de 23 km

Organitzada pel Grup Fondistes Blanes, la cursa sortirà a les 9 del matí des de Tossa i finalitzarà al Passeig de Mar de Blanes després de passar per Lloret

Després que al 2021 ja es va poder recuperar aquest esdeveniment esportiu, enguany torna coincidint amb l’època de l’any en què sempre s’havia fet la que serà VIII Trail Selva Marítima. Després dels ànims recuperats l’any passat, torna amb més força que mai una de les proves que ja s’ha consolidat a les agendes dels aficionats al trail.


Trail Costa Brava 2021
La cursa es disputarà diumenge vinent, 8 de maig, i sortirà a les 9 del matí des de Tossa de Mar per arribar a Blanes pels volts de les 11 del matí al Passeig de Mar on hi haurà la línia de meta final, després de passar pel veí municipi de Lloret de Mar i recórrer 23 kilòmetres en total. La prova es defineix com una cursa de muntanya arran de mar, ja que justament aquest és un dels seus atractius: recórrer la distància entre els dos municipis vorejant principalment la línia de la costa.


Està organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport dels ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, per on transcorre el recorregut. Com és habitual, tots i totes les participants disposen de diversos incentius a banda del sol plaer de participar en una cursa on la natura en el seu estat més salvatge és la principal protagonista.

Previsió d’un màxim de 500 participants

L’organització ha fixat el topall pel nombre màxim de persones inscrites en 500 corredors, que disposaran d’un servei de bus al preu de 3€ per poder desplaçar-se des del punt d’arribada al de sortida. És a dir: de Blanes a Tossa de Mar. El servei sortirà des de l’Estació d’Autobusos a partir de les 7 del matí i fins ¾ de 8 del matí. També hi haurà un autobús especial a l’estació de tren.


1a Classificada 2021
Un cop s’hagi formalitzat la inscripció per participar a la cursa a través de l’enllaç https://www.inscripcions.cat/trailselvamaritima/formulari_inscripcio, l’entrega de dorsals es començarà a fer presencialment un dia abans de la cursa –el dissabte de 17 a 20 h al Passeig de Mar-, o bé el mateix dia de la cursa –el diumenge 8 de maig a Tossa de Mar- des de 2/4 de 8 fins ¾ de 9, un quart d’hora abans que es faci el tret de sortida, que tindrà lloc a les 9.


1er Classificat 2021
La majoria de persones inscrites són d’arreu del territori gironí i poblacions properes, però també procedents de més lluny. Com per exemple des de A Coruña, Bescanó, l’Ametlla del Vallès, La Seu d’Urgell, Manresa, Molins de Rei, Sitges, Toussieu i Vilanova i la Geltrú, entre d’altres. El recorregut de la ‘Trail Selva Marítima’ posa a prova constantment als atletes més experimentats. Per això, no és apta per a qui no estigui acostumat a aquest tipus de curses abruptes, ja que hi ha un desnivell de 900 metres d’alçada, una diferència que aviat és dita, però que pot acabar resultant un autèntic trenca-cames.


Els i les runners travessaran cales i vistes paradisíaques, platges, penya-segats, roques i el Jardí Botànic Marimurtra –enguany ja no travessarà el Jardí Tropical Pinya de Rosa com en anys anteriors-, amb l’oportunitat de poder gaudir la Costa Brava des del seu costat més salvatge. Hi ha temps per inscriure’s al preu de 24€ fins divendres, i a partir de llavors al preu d 25€, amb descompte de 3€ en cas de ser socis del Club Triatló Blanes o el Centre Excursionista.Data de realització: 05/06/2022 | Data de la darrera actualització: 05/06/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300