Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Pere López i Natàlia Rey guanyen el VIII Trail Selva Marítima de Blanes 2022 disputada avui diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2022 01:34:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Pere López i Natàlia Rey guanyen el VIII Trail Selva Marítima de Blanes 2022 disputada avui diumenge

Han participat 250 atletes en la cursa organitzada pel Grup Fondistes Blanes, amb un recorregut de 23 km des de Tossa passant per Lloret

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la VIIIa Trail Selva Marítima, organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports i la Policia Local de l’Ajuntament de Blanes, i comptant amb la col·laboració dels consistoris de Tossa de Mar i Lloret de Mar. La prova ha recuperat aquest 2022 la seva data de celebració original, després que l’any passat es va disputar al setembre al haver-se hagut de suspendre la del 2020 a causa de la COVID.


Passeig de Mar de Blanes, aquest diumenge al migdia
Enguany han participat 250 atletes, dels quals un 78% han estat homes i un 22% dones. Provenien d’arreu del territori català, principalment de poblacions gironines i de la rodalia de Blanes, però també arribats des de més lluny: A Coruña, Bescanó, l’Ametlla del Vallès, La Seu d’Urgell, Manrea, Molins de Rey, Sitges, Toussieu i Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

La cursa ha sortit a les 9 del matí des de Tossa de Mar i compta amb un recorregut de 23 kilòmetres, arribant al Passeig de Mar de Blanes on ha culminat la festa, després de travessar Lloret de Mar. Els primers atletes en arribar han invertit un temps de poc més de dues hores, per la qual cosa la línia de meta ha començat a rebre corredors i corredores pels volts de les 11 del matí.

Pere López i Natàlia Rey, 1ers classificats de la 8a Trail Selva Marítima

En la categoria d’homes, la VIII Trail Selva Marítima l’ha guanyat Pere López Castillo, del Grup Fondistes Blanes, qui ja l’havia guanyat l’any 2017. Aquest 2022 ha invertit un temps de 2’04’40 hores, mentre que en la primera ocasió que va coronar la classificació ho va fer en 1’59’04 hores.


Corredors classificats en les tres primeres posicions:
Pere López, Rafa Cañizares. Gerard Serra i Sergi Millarruelo
En segon lloc s’ha situat Rafa Cañizares Muñoz, de Girona, que ha cobert la distància en 2’07’28 hores; i la tercera posició l’han compartit Sergi Millaruelo Angulo, d’Hostalric, i Gerard Serra Pera, de Calella. Tots dos amb idèntic temps, 2’10’29 hores, el primer amb 338 centèsimes i el segon amb 534 centèsimes.

Per la seva banda, en dones la més ràpida ha estat Natàlia Rey Carreras, del Creu Groga Triatló de Calella, que ha cobert la cursa en 2’29’30 hores. La guanyadora en la categoria de dones ha explicat que enguany ha estat la primera vegada que hi participava, en una experiència que ha qualificat de molt enriquidora, pel repte aconseguit i pels paisatges de la Costa Brava que ha pogut contemplar.


Corredores classificades en les tres primeres posicions:
Fau Namri, Natàlia Rey i Imma Boada
En segona posició s’ha situat tota una veterana en aquesta cursa, Imma Boada Oriols, de Santa Coloma de Farners, amb un temps de 2’47’59 hores, guanyadora de la Trail els anys 2015 i 2017, i 2a classificada al 2018. Per últim, la tercera plaça al podi de dones l’ha aconseguit Fau Namri Namri, del Wiki Wiki Team de Calella, que ha invertit un temps de 2’52’48 hores.


L’entrega de premis a les tres primeres corredores i corredors classificats l’han encapçalat avui al migdia l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat pel regidor d’Esports, Pere Lopera, i el president del Grup Fondistes Blanes, Joan Muñoz. L’acte s’ha al costat del recinte d’arribada dels corredors i corredores, on han pogut anar recuperant forces.

A la seva disposició hi havia un complert assortiment d’entrepans, begudes i altres complements com ara fruita i fruits secs, després que al llarg del recorregut entre Tossa i Blanes hi havia situats diversos punts d’avituallaments líquids i sòlids. Un dels indrets més emblemàtics que travessen els corredors és el Jardí Botànic Marimurtra, ja que l’organització compta amb la complicitat de la Fundació Carl Faust, que autoritza que es pugui travessar aquest autèntic Museu Natural a l’aire lliure.


Tota l’activitat ha començat a les 7 del matí, quan els primers autocars han traslladat a les corredores i corredores fins a Tossa de Mar. No és una cursa per a principiants, i per tant posa a prova constantment als més experimentats. Per això, no és apta per a qui no estigui acostumat a aquest tipus de curses abruptes, ja que hi ha un desnivell de 900 metres d’alçada una diferència d’alçada que en alguns trams esdevé un veritable trenca-cames.
Data de realització: 05/08/2022 | Data de la darrera actualització: 05/08/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300