Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes s’omple de bon rotllo amb l’inici del Cicle de Monòlegs, que continua divendres amb Sil de Castro


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2022 08:49:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_1El Teatre de Blanes s’omple de bon rotllo amb l’inici del Cicle de Monòlegs, que continua divendres amb Sil de Castro

L’actuació de la setmana passada amb Sergio Bezos va comptar amb un preàmbul no anunciat i molt agraït pel públic: l’humorista blanenc Facu Díaz

Divendres passat va arrencar al Teatre de Blanes el Cicle de Monòlegs amb l’actuació de Sergio Bezos, davant un pati de butaques que va registrar un bon nivell de venda d’entrades. Hi havia ganes de passar una estona entretinguda i divertida, i l’actuació del monologuista amb el seu espectacle ‘Ha Llegado a Tu Ciudad’ ho va aconseguir.


Abans, però, els assistents van comptar amb un preàmbul molt agraït per tothom, després que sense haver-ho anunciat va actuar com a mestre de cerimònies no previst un jove que a Blanes compta amb molts seguidors i seguidores, per la seva vàlua, però també per la seva vinculació amb la ciutat: Facu Díaz. L’humorista blanenc d’origen uruguaià va encarregar-se de presentar Sergio Bezos, a qui va donar pas breument abans d’encetar la vetllada.

Sil de Castro presenta el 13 de maig ‘Mazodiva’

El Cicle de Monòlegs que s’allargarà totes les nits dels divendres de maig al Teatre de Blanes continuarà el proper dia 13 amb l’actuació de Sil de Castro. En aquesta ocasió presenta ‘Mazodiva: Mira Mamá, Soy Cabaretera!’, un espectacle d’humor i burlesque que barreja la comèdia en viu a l’estil Stand-Up Comedy amb aquesta variant del gènere cabareter.


Actriu, còmica, mestre de cerimònies i moltes coses més, Sil de Castro és l’única còmica-cabaretera que hi ha actualment als escenaris d’arreu de l’estat espanyol, un mèrit al qual cal afegir-li encara un motiu més de singularitat. Domina múltiples formats escènics que li donen a les seves actuacions un atractiu indiscutible, més enllà d’una funció d’humor.


El seu esperit combatiu fa que presenti un humor fresc, descarat i gamberro, amanit amb el seu punt de vista declaradament feminista, agraït especialment segons si s’atén determinats corrents que amenacen de fer retornar els aires obsolets del patriarcat. A Sil de Castro li encanta interactuar amb el públic, per la qual cosa està especialment recomanada per a persones sense complexes i que siguin capaces d’escoltar veritats divertides, lluny de convencions i amb una bona dosi de reivindicació.


Sil de Castro i la seva ‘Mazodiva’ s’oferiran al Teatre de Blanes el proper divendres 13 de maig a partir de les 9 de la nit. Les entrades anticipades es poden adquirir a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/403-sil-de-castro.htmlData de realització: 05/10/2022 | Data de la darrera actualització: 05/10/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300