Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera aquest cap de setmana els Jocs Emporion de La Selva, que arriben a la vuitena edició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/12/2022 10:09:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recupera aquest cap de setmana els Jocs Emporion de La Selva, que arriben a la vuitena edició

Del 13 al 15 de maig Blanes, Lloret, Santa Coloma de Farners i Violobí d’Onyar acolliran 18 activitats adreçades a infants, gent gran i esport adaptat

Aquet proper cap de setmana Blanes serà una de les seus principals dels Jocs Emporion, que enguany recuperen els orígens després de dos anys condicionats per la pandèmia. Se celebraran durant el proper cap de setmana del 13 al 15 de maig a la comarca de La Selva, aplegant 18 activitats a quatre municipis: Blanes, Lloret, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar.


Les activitats inclouen tota mena d’activitats esportives (bàsquet, duatló, futbol 7, gimnàstica artística i rítmica, handbol, hoquei, judo, natació, patinatge artístic i voleibol) i hip-hop, adreçades principalment a nens i nenes, però incloent igualment actes lúdics per a gent gran. Una de les principals novetats és la introducció de l’esport adaptat (futbol 5), així com una activitat de futbol net, dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona.


Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines. També hi ha la necessària implicació i col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es duran a terme les activitats.

1.230 esportistes a la Ciutat Esportiva Blanes dissabte i diumenge

A Blanes l’activitat dels VIII Jocs Emporion se centrarà el cap de setmana vinent, és a dir: dissabte i diumenge 14 i 15 de maig respectivament, i s’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes, més concretament a tres de les pistes interiors, així com al camp de futbol exterior. En total, està prevista la participació de 1.230 esportistes, que protagonitzaran vuit activitats/disciplines esportives.


D’aquesta manera, dissabte hi haurà bàsquet i handbol a la pista verda; hip-hop a la pista blava; gimnàstica artística a la pista vermella i futbol 7 escoleta al camp de futbol. L’endemà diumenge serà el torn del futbol 5 adaptat a la pista verda i a la pista vermella, així com patinatge artístic a la pista blava. Per últim, cal dir que els actes associats als Jocs Emporion 2022 es tancaran el 20 de maig a l’Auditori de Girona, amb la VI Gala Valors en Acció.


Data de realització: 05/12/2022 | Data de la darrera actualització: 05/12/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300