Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

1.500 esportistes han recuperat aquest cap de setmana els Jocs Emporion de La Selva a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2022 09:59:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)1.500 esportistes han recuperat aquest cap de setmana els Jocs Emporion de La Selva a la Ciutat Esportiva Blanes

També s’han acollit a Lloret, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar, amb 6.000 participants en 18 activitats adreçades a infants, gent gran i esport adaptat

Aquest darrer cap de setmana Blanes ha estat una de les seus principals dels Jocs Emporion, que aquets 2022, superada la pandèmia, han pogut recuperar els seus orígens, concentrant-se en tres intensos dies farcits d’activitats que s’allotgen en una comarca, en aquest cas la vuitena edició ha estat a La Selva. L’experiència ha tingut lloc del 13 al 15 de maig aplegant 18 activitats en quatre municipis. A banda de Blanes, també se n’han fet a Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar.


Ciutat Esportiva Blanes - Jocs Emporion 2022
Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius d’arreu de les comarques gironines. És a dir: hi ha participants d’arreu de les comarques gironines concentrats en una d’elles. També s’ha comptat amb la necessària implicació i col·laboració dels ajuntaments dels municipis on s’han dut a terme les activitats.

1.500 esportistes han participat en 8 activitats a la Ciutat Esportiva Blanes

A Blanes s’hi ha concentrat uns 1.500 esportistes aproximadament que, entre dissabte i diumenge, han competit i/o participat en diferents activitats a la Ciutat Esportiva Blanes allotjats en les diferents instal·lacions de què disposa l’equipament. Més concretament, a tres de les pistes interiors –a la verda, la blava i la vermella-, així com al camp de futbol que hi ha a l’exterior.


Han protagonitzat vuit activitats o disciplines esportives repartides als diferents indrets. Així dissabte va haver-hi bàsquet i handbol a la pista verda; hip-hop a la pista blava; gimnàstica artística a la pista vermella; i futbol 7 escoleta al camp de futbol. L’endemà diumenge va ser el torn del futbol 5 adaptat a la pista verda i a la pista vermella, així com patinatge artístic a la pista blava.


Precisament una de les novetats amb què han comptat aquest 2022 els Jocs Emporion ha estat la que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Blanes: l’esport adaptat. L’altra novetat ha estat una activitat de futbol net, dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona on col·labora la Diputació de Girona i les altres tres diputacions catalanes, que es va allotjar dissabte a les pistes d’atletisme de Lloret.


Al llarg de totes dues jornades viscudes a Blanes, l’activitat esportiva aplegada en diferents grups culminava amb el lliurament de trofeus als diferents participants. En el cas de Blanes se’n van encarregar principalment el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell; el regidor d’Esports, Pere Lopera, i la consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa. També els van companyar representants dels consells esportius d’arreu de les comarques gironines.


Per últim, cal dir que els actes associats als Jocs Emporion 2022 es tancaran el proper divendres 20 de maig a l’Auditori de Girona, amb la VI Gala Valors en Acció. Tindrà lloc a l’Auditori de Girona, que tenen per objectiu reconèixer els esportistes i equips que, en les seves participacions en les activitats organitzades pels consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300