Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’esportista blanenca Melanie Serrano, anuncia que deixa el futbol professional


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2022 11:53:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’esportista blanenca Melanie Serrano, anuncia que deixa el futbol professional

La jugadora del primer equip del FC Barcelona que compta amb el rècord de 516 partits disputats ho ha donat a conèixer aquest cap de setmana

Melanie Serrano, una de les esportistes blanenques més internacionals amb què compta la població on comença la Costa Brava, ha anunciat aquest cap de setmana que es retira del futbol professional. Als seus 32 anys d’edat, ha decidit deixar-ho perquè, tal com va explicar, volia ser honesta amb ella mateixa, reconeixent que ja no aportava al seu equip la intensitat que a ella li agradaria.


Fotografies d'Arxiu: Homenatge Ajuntament de Blanes
a Melanie Serrano, Juny 2021
Divendres passat la futbolista va protagonitzar una emotiva roda de premsa al Futbol Club Barcelona on va aprofitar per agrair la seva mare i la seva àvia per ajudar-la a jugar en un esport on, quan era petita, no estava ben vist que el juguessin les dones per un tema d’igualtat de gènere. Precisament aquests és una qüestió on Melanie Serrano hi ha tingut molt a veure, contribuint a què hagi progressat en positiu.


L’esportista internacional també va referir-se a les seves dues filles bessones Itzel i Natura, nascudes tot just el passat 17 de febrer, presents a la roda de premsa en braços de la Lara, la parella de Melanie, qui va ser, de les dues mares, la gestant. La futbolista va explicar que li agradaria que les seves filles, quan siguin grans, sàpiguen que la seva mare va lluitar per la igualtat, una fita que de ben segur s’ha complert.

Els durs inicis de Melanie Serrano al futbol femení

Durant la conferència de premsa, també se’n va recordar dels seus difícils inicis. Quan comptava amb 12 anys la seva mare va decidir deixar Sevilla i buscar una vida millor per a les seves dues filles. Aquí l’únic consol de la Melanie era jugar amb una pilota, cosa que feia tot el dia a Andalusia. Per això li va demanar a la seva mare que l’apuntés per jugar a futbol. Però, com que treballava moltes hores, a la seva mare li era impossible pagar-li un club.


Ara bé, al Club Deportiu Blanes li van dir que fes una prova i, si anava bé, no hauria de pagar res. Així va començar, temps més tard li van demanar que formés part de la selecció catalana, i als 14 anys la va fitxar el Barça. Tot i que l’equip de llavors no té res a veure amb el d’ara. La Melanie jugava en camps de terra i entrenava de nit a 80 km de casa seva. Molts cops es quedava adormida al tren de tornada a Blanes de pur cansament.

Aquella etapa ara queda molt lluny, però sense cap mena de dubte van ajudar a forjar el seu caràcter lluitador i decidit, però al mateix temps modest i generós, aquella capacitat que només pot tenir qui ha aconseguit el què té a base de molt esforç. L’anunci de Melanie Serrano arriba gairebé un any més tard que l’Ajuntament de Blanes va retre-li el merescut homenatge que no podia esperar més en agraïment d’una ciutat que l’esportista a contribuït a donar a conèixer internacionalment.Data de realització: 05/16/2022 | Data de la darrera actualització: 05/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300