Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà la capital internacional del Paddle Surf amb la Costa Brava Sup Race 2022 del 20 al 22 de maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2022 10:56:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes serà la capital internacional del Paddle Surf amb la Costa Brava Sup Race 2022 del 20 al 22 de maig

L’esdeveniment inclou una cursa popular i competicions per a diferents nivells, així com una ‘Cacera de Talents’ amb el Campió del Món de Paddle Surf, Bruno Hasulyo

Una vegada més, Blanes serà capital d’esports nàutics, en aquesta ocasió a nivell internacional, a través de la ‘Costa Brava Sup Race Edició Internacional 2022’ que tindrà lloc del 20 al 22 de maig. L’organitza The Sup Paradise amb el suport del Club de Vela Blanes i l’Ajuntament de Blanes, i proposa que tothom pugui gaudir d’un intens cap de setmana ple d’activitats i competicions per a diferents nivells d’expertesa.


Competició Paddle Surf 2021
Autor Fotografies: Aitor Roger
L’esdeveniment mourà prop de mig miler de persones, sumant els qui participaran a les diferents curses i activitats, així com els familiars, equip tècnic i/o amics que els acompanyaran. S’allotgen en establiments hotelers de Blanes, i vindran amb les piles molt carregades per practicar l’esport amb què tants adeptes compta actualment, alhora que per encisar-se amb els racons naturals de la Costa Brava que podran gaudir des de punts de vista privilegiats.

Aquesta és la primera vegada que s’organitza una edició internacional arreu del Catalunya, ja que en canvi en d’altres llocs de l’estat espanyol sí que hi ha precedents. En l’actualitat, el Club de Vela Blanes compta amb el major nombre de llicències federatives de Paddle Surf arreu de Catalunya, per tant no és estrany que l’esdeveniment internacional s’allotgi precisament aquí.

Curses competitives i activitats populars per a tothom

L’activitat de la Costa Brava Sup Race Edició Internacional 2022 començarà divendres al migdia, amb la recepció, lliurament de dorsals i formalització d’inscripcions al Club de Vela Blanes. A la tarda es farà una sortida d’entrenament suau, i així poder fer la primera presa de contacte amb les cales que rodegen el municipi on comença la Costa Brava.


Finalment, el vespre de divendres tindrà lloc la presentació oficial de l’esdeveniment, que inclourà la presència dels atletes internacionals –Itàlia, Portugal, Holanda, Rússia, Panamà, etc- que tenen previst competir-hi. L’acte es tancarà amb una recepció a l’aire lliure per poder gaudir en aquest cas de delícies gastronòmiques i de una nit vora al mar, que comença a ser prou agraït tenint en compte les elevades temperatures que ja s’estan registrant.

Sup-One Talents amb el Campió del Món Bruno Hasulyo

L’endemà dissabte es faran les inscripcions per participar a la Sup-One Talents, i entre les 10 del matí i les 12 del migdia les mànegues classificatòries i finals en les dues categories de Sub-14 i Sub16, tant en masculí com en femení. El campió del món de Paddle Surf 2017 i sotscampió del món els anys 2018 i 2019, Bruno Hasulyo, s’encarregarà d’avaluar, guiar i motivar als i les aspirants a formar part de l’equip ‘Sup One Junior’.


La cacera de talents Sup One Talents consisteix en proves tècniques i de resistència que serviran per avaluar les habilitats de les i els atletes, i així poder dirimir les persones que acabaran formant part de l’equip internacional. Els i les guanyadores obtindran una temporada de seguiment, contacte i assessorament directe amb Bruno Hasulyo. Perquè les proves on participen siguin equitatives i ningú tingui més avantatge que un altre, tothom utilitzarà la mateixa taula, proporcionada per Decathlon.

Remada Popular i Curses en Elit i Amateur

A primera hora de la tarda (entre les 12 del migdia i les 2) es faran les mànigues sprint classificatòries i finals de masculí i femení per a qui s’hagi inscrit en elit i amateur –el CV Blanes Elite Games-, i ja de cara a la tarda, a partir de les 6, sortirà la cursa ‘Popular Sup Party’. La jornada del dissabte es tancarà amb el lliurament de premis del Sup-One Talents, CV Blanes Elite Games i la Cursa Popular, completada amb un gran sorteig de diversos premis.

L’endemà diumenge, a partir de les 10 del matí, serà el moment en què hi haurà les dues curses més significatives, que es disputaran seguides, en les categories d’Elit i Amateur, reblades a 2/4 d’1 del migdia pel lliurament de premis i el sorteig d’una taula inflable cedia per Decathlon. Val a dir que la cursa popular és de 3 km de recorregut; l’amateur de 6 km; i la d’elit de 12 km.


En el cas de la categoria elit es repartiran 10 premis que sumen una quantia de 3.000€: 500€ pel 1ers en homes i dones; 400€ pels 2ons en H i D; 300€ pels 3ers en H i D; 200€ pels 4rts en H i D; i finalment 100€ pels 5ens en H i D. Serà llavors quan es tancarà oficialment la celebració del ‘Costa Brava Sup Race 2022 International Edition’.Data de realització: 05/19/2022 | Data de la darrera actualització: 05/19/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300