Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

En marxa la Costa Brava Sup Race Internacional 2022 a Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/21/2022 07:49:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOEn marxa la Costa Brava Sup Race Internacional 2022 a Blanes

Aquest cap de setmana Blanes és la capital internacional del Paddle Surf, amb esportistes d’Itàlia, Holanda, Rússia i Panamà, entre d’altres, així com del campió del món, Bruno Hasulyo

La primera edició internacional de la Costa Brava Sup Race 2022 es va encetar aquest passat divendres al migdia, amb la recepció, inscripcions i lliurament de dorsals al Club de Vela Blanes. A la tarda, ja es va fer un primer entrenament suau fent una volta per les cales que envolten el municipi on comença la Costa Brava.


Sortida Passejada per les cales del voltant de Blanes,
divendres a la tarda
Finalment, a quarts de 8 del vespre, es va fer la presentació oficial de l’esdeveniment, així com dels atletes internacionals que participen enguany a la competició. L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el principal organitzador de la prova, Xavi Marina; acompanyats del primer tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Jordi Urgell; el gerent i el director esportiu del Club de Vela Blanes, Héctor Espadas i Juan Miguel Aguirre respectivament; així la resta de l’equip organitzatiu: Neus Collado i Albert Vives.


L'organització de la competició i atletes internacionals participants;
l'alcalde i el primer tinent d'alcalde; i el gerent i director esportiu
del Club de Vela Blanes
Finalment, el vespre de divendres va tenir lloc la presentació oficial de l’esdeveniment, amb l’assistència dels atletes internacionals que participen en la competició, procedents de Hongria, Panamà, Perú, Portugal, Països Baixos, Rússia, Uruguai i Itàlia. Atletes com Edonays Caballero (Panamà), Itzel Delgado (Perú) o Maximus Sijrier (Holanda). Això, a banda de l’activa participació del campió i sotscampió del món, Bruno Hasulyo.



Sup-One Talents, Remada Popular i Curses en Elit i Amateur

A partir d’aquest dissabte i durant tot el cap de setmana Blanes viurà dues intenses jornades on el Paddle Surf serà el seu protagonista. Avui al matí es faran les inscripcions per participar a la Sup-One Talents, i entre les 10 i les 12 del migdia les mànegues classificatòries i finals en les dues categories de Sub-14 i Sub16, tant en masculí com en femení.


El campió del món de Paddle Surf 2017 i sotscampió del món els anys 2018 i 2019, Bruno Hasulyo, s’encarregarà d’avaluar, guiar i motivar als i les aspirants a formar part de l’equip ‘Sup One Junior’. La cacera de talents Sup One Talents consisteix en proves tècniques i de resistència que serviran per avaluar les habilitats de les i els atletes.


Bruno Hasulyo, divendres a la tarda al Club de Vela Blanes
L’objectiu és poder dirimir les persones que acabaran formant part de l’equip internacional. Els i les guanyadores obtindran una temporada de seguiment, contacte i assessorament directe amb Bruno Hasulyo. Perquè les proves on participen siguin equitatives i ningú tingui més avantatge que un altre, tothom utilitzarà la mateixa taula, proporcionada per Decathlon.


Xavi Marina, Neus Collado i Albert Vives
A primera hora de la tarda (entre les 12 del migdia i les 2) es faran les mànigues sprint classificatòries i finals de masculí i femení per a qui s’hagi inscrit en elit i amateur –el CV Blanes Elite Games-, i ja de cara a la tarda, a partir de les 6, sortirà la cursa ‘Popular Sup Party’. La jornada del dissabte es tancarà amb el lliurament de premis del Sup-One Talents, CV Blanes Elite Games i la Cursa Popular, completada amb un gran sorteig de diversos premis.


Demà diumenge, a partir de les 10 del matí, serà el moment en què hi haurà les dues curses més significatives, que es disputaran seguides, en les categories d’Elit i Amateur, reblades a 2/4 d’1 del migdia pel lliurament de premis i el sorteig d’una taula inflable cedia per Decathlon. Val a dir que la cursa popular és de 3 km de recorregut; l’amateur de 6 km; i la d’elit de 12 km.


En el cas de la categoria elit es repartiran 10 premis que sumen una quantia de 3.000€: 500€ pel 1ers en homes i dones; 400€ pels 2ons en H i D; 300€ pels 3ers en H i D; 200€ pels 4rts en H i D; i finalment 100€ pels 5ens en H i D. Serà llavors quan es tancarà oficialment la celebració del ‘Costa Brava Sup Race 2022 International Edition’.





Data de realització: 05/21/2022 | Data de la darrera actualització: 05/21/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300