Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

NAU4 de Blanes allotja dues noves sessions de l’itinerari d’inscripció del Servei Local d’Ocupació Jove


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2022 09:16:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NAU4 de Blanes allotja dues noves sessions de l’itinerari d’inscripció del Servei Local d’Ocupació Jove

Després de la bona acollida de la presentació a l’abril, Nau4 Espai Jove fa noves sessions avui i demà de 17’30 a 19 h https://enquestes.blanes.cat/index.php/853245?newtest=Y&lang=ca

Avui dimarts i demà dimecres, 24 i 25 de maig, continuen a Nau4 Espai Jove les sessions per inscriure’s al SLO Jove, el Servei Local d’Ocupació Jove. Es tracta d’un nou projecte que neix del treball conjunt de Promoció de la Ciutat i l’Àrea de Joventut que permetrà acompanyar els i les joves en el procés de recerca de feina, així com en la intermediació laboral al perfil jove, ajustant-se a les característiques que té com a col·lectiu.


Servei Local d'Ocupació Jove, sessions del mes d'abril
Després de la bona arrencada del servei, amb la presentació que es va fer els dies 27 i 28 d’abril, les dues següents sessions continuen avui i demà amb el mateix horari: des de 2/4 de 6 fins a les 7 del vespre. Per participar-hi, l’enllaç per apuntar-se és https://enquestes.blanes.cat/index.php/853245?newtest=Y&lang=ca


En les dues primeres sessions del passat mes d’abril van participar 7 joves d’entre 16 i 27 anys, i es van treballar aspectes com els objectius professionals, la millor manera de fer un currículum, i altres tipus d’informació d’interès. L’itinerari d’inscripció s’anirà repetint mensualment, i s’allotgen al SLO Jove, ubicat a la Nau4 Espai Jove, on també hi ha un espai per poder trobar les últimes ofertes de la Borsa de Treball, així com ordenadors i connexió a internet per poder fer la recerca activa de feina.


Es tracta d’una extensió del Servei Local d’Ocupació, un recurs conegut també com el Club de la Feina. L’objectiu dels dos serveis és el mateix: informació, assessorament, orientació professional i intermediació entre les persones interessades i el mercat laboral. En el cas del SLO Jove està especialment adreçat a un dels col·lectius a qui els costa poder trobar la seva primera feina, accedir al mercat laboral.


Data de realització: 05/24/2022 | Data de la darrera actualització: 05/24/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300