Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes amplia l’horari de l’Oficina d’Informació per les Beques Menjador Escolars després de l’èxit de la 1a setmana


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/24/2022 09:47:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornBlanes amplia l’horari de l’Oficina d’Informació per les Beques Menjador Escolars després de l’èxit de la 1a setmana

Es farà des de les 9 del matí fins les 12 del migdia els mateixos dies, dimecres i dijous, als baixos del Carrer Ample 11, i no cal cita prèvia

L’Ajuntament de Blanes ha decidit ampliar a partir d’aquesta setmana l’horari de funcionament de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana després de l’èxit de la primera setmana de posada en funcionament, en què un gran nombre de famílies s’hi ha adreçat. L’objectiu del servei és ajudar les famílies d’aquest municipi perquè puguin complimentar adequadament la sol·licitud necessària per a la obtenció de les ‘Beques Menjador Escolars’ pel proper curs 2022-2023 que gestiona el Consell Comarcal de la Selva.


Oficina d'Informació i Suport Beques Menjador, 1a setmana
A partir d’aquesta setmana –la segona en què estarà en marxa el servei- l’horari serà des de les 9 del matí fins les 12 del migdia, continuant amb els dos mateixos dies: dimecres i dijous. Sumant els dos primers dies de funcionament (dimecres 18 i dijous 19 de maig de la setmana passada), es van ajudar a emplenar un total de 110 sol·licituds de sengles famílies, donant igualment suport per explicar com s’ha de fer telemàticament.


Aquest servei està ubicat al centre de la vila, al Carrer Ample número 11, justament el mateix espai on funciona l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) els dilluns i dimarts. En total, estarà en funcionament durant vuit dies: durant aquest mes de maig els dies 18, 19, 25 i 26; i al juny els dies 1, 2, 8 i 9. Serà llavors quan finalitzarà l’activitat de l’oficina de suport de l’Ajuntament de Blanes.

Aquest servei centralitza les sol·licituds que es vulguin fer dels centres escolars del municipi, a través dels formularis que es faciliten als sol·licitants, també accessibles telemàticament. Amb l’ampliació de l’horari s’espera poder descongestionar les cues que s’han hagut de fer durant la primera setmana, si bé en funció de com vagi aquesta segona es prendrien noves mesures per contribuir a agilitzar el tràmit.

Suport per presentar les sol·licituds

Per emplenar les sol·licituds per a les ‘Beques Menjadors Escolars’, les famílies comptaran amb el suport de personal de l’Ajuntament de Blanes que els ajudarà a fer-ho. Els formularis de sol·licitud demanen tant les dades bàsiques dels sol·licitants (mare, pare o tutor legal) com les dels alumnes pels quals es sol·licita la beca. En aquest darrer sentit, en cas que també hi hagi germans i germanes que hi puguin accedir, cal incloure’ls en una mateixa sol·licitud.


De manera preferent, des de l’administració es demana que les famílies facin el tràmit de manera telemàtica, sempre i quan puguin disposar dels mitjans tecnològics adequats, així com la necessària signatura electrònica. De fet, es recomana i demana a les famílies que, en cas que no disposin encara de la firma electrònica, engeguin els tràmits necessaris per a la seva obtenció.

Més informació: https://educacio.selva.cat/ajuts-beques.php



Data de realització: 05/24/2022 | Data de la darrera actualització: 05/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300