Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bruno Hasulyo, Itzel Delgado i Xavi Marina, podi en la categoria d’elit a la Costa Brava Sup Race Internacional 2022 disputada a Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/24/2022 10:54:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bruno Hasulyo, Itzel Delgado i Xavi Marina, podi en la categoria d’elit a la Costa Brava Sup Race Internacional 2022 disputada a Blanes

Durant el cap de setmana la ciutat on comença la Costa Brava ha estat la capital del Paddle Surf amb atletes d’arreu del món

El lliurament de premis de diumenge passat al migdia va posar punt i final a tres completes jornades que han fet esdevenir Blanes en la capital del Paddle Surf. Ho ha estat a través de la ‘Costa Brava Sup Race Edició Internacional 2022’, que ha tingut lloc des de divendres passat, durant tres dies, organitzada per Sup One, amb el suport del Club de Vela Blanes i l’Ajuntament de Blanes.


Sortida Cursa Elit, diumenge al matí
Fotografies: Aitor Roger
D’aquesta manera, s’ha pogut gaudir d’una intens cap de setmana ple d’activitats i competicions per a diferents nivells d’expertesa. L’esdeveniment internacional ha mogut prop de mig miler de persones, sumant els i les atletes participants, així com els familiars, equip tècnic i/o amics que els han acompanyat.


Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha fet l’edició internacional arreu de Catalunya, tenint com a base operativa el Club de Vela Blanes. A banda de participar en la competició i esdeveniments que l’han envoltat, també ha estat una ocasió per conèixer els principals atractius de Blanes i la Costa Brava, i en aquest sentit val a dir que s’han allotjat en establiments hotelers de la ciutat gironina.

Bruno Hasulyo, Itzel Delgado i Xavi Marina guanyen la Cursa Elit

La màxima emoció de la competició es va viure diumenge al matí, quan es van disputar les dues proves de les dues màximes categories: Elit i Amateur. També es va repetir la cursa popular que s’havia fet dissabte a la tarda, després que les adverses condicions meteorològiques no van ser precisament propicies pels qui es van aventurar a fer la cursa el dia originalment fixat, que no per això van deixar de perdre l’esperit festiu que l’havia de caracteritzar i que, certament, no es va perdre ni un xic.


D’altra banda, dissabte al migdia es va fer la Sup-One Talents, amb mànegues classificatòries i finals en les dues categories de Su-14 i Su-16 tant en masculí com en femení. El dia abans, el vespre de divendres, es va fer la presentació oficial de l’esdeveniment, que va incloure la presència dels atletes internacionals que han competit, procedents d’Hongria, Panamà, Perú, Portugal, Països Baixos, Rússia, Uruguai i Itàlia.


Podi guanyadores i guanyadors Cursa Elit, diumenge al migdia
Els encarregats de fer el lliurament de premis el migdia de diumenge van ser l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa i el comodor del Club de Vela Blanes, Xavi Manresa, acompanyats del primer tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Jordi Urgell, i del regidor d’Esports, Pere Lopera. La impecable i incansable mestra de cerimònies va ser Neus Collado, membre de l’organització conjuntament amb Xavi Marina i Albert Vives.


Val a dir que, a banda dels trofeus pels diferents guanyadors i guanyadores de la Sup Race, també es van lliurar diplomes de la Federació Catalana de Vela en la modalitat d’homes, ja que la prova en les categories d’Amateur i Elit també eren puntuables pel Circuit Català de Paddle Surf. Aquests van ser els diferents podis de la competició disputada a Blanes:

Elit Masculí Classificació Sup RaceClassificació Federació
1erBruno Hasulyo (Hongria)Xavi Marina (CV Blanes)
2onItzel Delgado (Perú)Miquel Roger
3erXavi Marina (CV Blanes)Marc Foraster
Amateur Masc.Classificació Sup RaceClassificació Federació
1erÀngel Guerrero (CV Blanes)Àngel Guerrero (CV Blanes)
2onMaximus Sirjer (Holanda)Ivan Haro (Molokai)
3erIvan Haro (Molokai)Xavi Narbona (Club Sup BCN)
Elit FemeníClassificació Sup Race
1eraEli Llargués (Club Vela Blanes)
2onaLaura Gil (Molokai)
3eraDesiré Sánchez (Molokai)
Amateur FemeníClassificació Sup Race
1eraElsa Auger (Club Vela Blanes)
2onaEva Díaz (Club Blue Salt)
3eraAgustina Martínez (CN El Masnou)
Cursa PopularMasculíFemení
1erGaetano RoccoRaquel Martos
2onVíctor ZuritaDanila Flauti
3erCarlos FraderaGiselle Cuberes




Data de realització: 05/24/2022 | Data de la darrera actualització: 05/24/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300