Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

400 persones participaran a Blanes aquest 2022 en la 27a Mostra de Teatre dels INS de comarques gironines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2022 10:10:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIX400 persones participaran a Blanes aquest 2022 en la 27a Mostra de Teatre dels INS de comarques gironines

El Teatre de Blanes allotjarà 15 representacions d’instituts i de l’Escola de Teatre del Galliner. També es retrà homenatge a JMa Uyà, professor de Celrà que va morir la tardor del 2019

Durant tres dies, del dimecres 25 de maig fins al divendres dia 27, el Teatre de Blanes acollirà una nova edició de la Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines. D’aquesta manera, es recuperarà l’habitual activitat que solia haver abans de la pandèmia, coincidint amb les acaballes del mes de maig, després d’aquests dos darrers anys d’obligatori parèntesi.


Imatges d'Arxiu - Mostra de Teatre INS 2019
La mostra està organitzada pel Seminari del Professorat de Teatre de les Comarques Gironines, i no tan sols es tracta de poder gaudir d’una pinzellada de totes aquelles representacions que s’han estat assajant al llarg del curs. També significa poder compartir experiències amb estudiants de diferents municipis, sobretot després dels dos accidentats cursos on els recursos telemàtics han hagut de substituir la presencialitat.

XXVII Mostra de Teatre dels INS de Comarques Gironines

Aquesta serà ja la 27a edició de la mostra, i aplegarà 400 participants, entre alumnes, professors i professores, així com monitors i monitores que els acompanyaran en aquesta aventura. Hi haurà un total de 15 representacions a càrrec d’instituts de les següents poblacions: Blanes (INS S’Agulla i INS Serrallarga); Camprodon (INS Germans Vila Riera); Figueres (INS Narcís Monturiol i INS Alexandre Deulofeu); Ripoll (INS Abat Oliba); l’INS Celrà; Lloret de Mar (l’IE i l’INS Rocagrossa); Sant Feliu de Guíxols (INS Sant Elm); Banyoles (INS Pla de l’Estany; i l’INS de Sarrià de Ter.


Com ja havia estat tradicional en anteriors edicions, també participa un centre de Cerdanyola del Vallès, l’Institut Banús, i es comptar amb aportacions molt especials. Com per exemple la del grup jove del Centre de Formació Teatral El Galliner de Girona, o bé l’homenatge que es retrà a Josep Maria Uyà, professor de l’Institut de Celrà que va morir la tardor del 2019.

Tres dies d’intensa activitat teatral a càrrec de joves gironins

L’activitat s’encetarà dimecres a les 10 del matí amb la primera de les representacions, seguida per dues més que tindran lloc a les 12 del migdia i a les 2 de la tarda. La jornada continuarà amb tres obres més: a les 5 de la tarda, les 7 del vespre i les 10 de la nit. l’endemà dijous també hi haurà tres funcions al matí –a les 10, les 12 i les 14 h- seguides per la inauguració oficial que tindrà lloc a ¾ de 3 del migdia.


La tarda del dijous es repetirà de nou el mateix horari que dimecres –a les 17, 19 i 22 h-, i l’endemà divendres la jornada de cloenda s’encetarà amb dues representacions d’instituts a les 10 i les 12. A les 2 del migdia actuarà el Grup Jove del Galliner, a les 14’45 es farà l’Homenatge a JM Uyà, i a les 3 la cerimònia de cloenda, amb els parlaments i lliurament d’obsequis.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300