Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles captiva al públic de Blanes amb ‘En Tito busca nas’ per celebrar els 40 anys


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/25/2022 12:43:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles captiva al públic de Blanes amb ‘En Tito busca nas’ per celebrar els 40 anys

L’espectacle infantil d'Anna Gómez Carrion, es va oferir gratuïtament dissabte passat a la tarda al Banc dels Músics del Passeig de Mar, ple a vessar de públic de totes les edats

Com no podia ser d’una altra manera, tenint en compte el què sempre ha caracteritzat aquesta entitat, Rialles Blanes ha volgut celebrar un aniversari tan assenyalat com són els 40 anys de vida d’una manera generosa, original i diferent. Enlloc d’oferir una representació al Teatre de Blanes, dissabte passat va sortir a l’aire lliure i va convidar tothom a assistir de franc a un espectacle infantil i familiar que va captivar petits i grans.


Espectacle Rialles Blanes 'En Tito Busca Nas', dissabte a la tarda
El lloc escollit també va ser molt agraït per la calor que feia dissabte: el Banc dels Músics del Passeig de Mar, vorejat per la brisa marina de la Mediterrània. Amb tots aquests elements a favor, l’espectacle triat va ser allò que es diu la cirereta del pastís: ‘En Tito Busca Nas’, una divertida història on la participació del públic la feia encara més entretinguda.


El protagonista és un pallasso que dóna nom a l’obra, en Tito, que està molt trist al haver perdut el seu nas. La canalla va acompanyar de manera còmplice a en Tito en les seves peripècies a la recerca per retrobar-lo, en una història que com sol ser habitual a les funcions que organitza l’Agrupació Rialles Blanes, compta amb un rerefons alliçonador: deixar clar que l’aspecte físic és el de menys, el què importa és la persona, com ens comportem amb la resta de la gent i com sentir-se estimat.
Espectacle protagonitzat per la jove blanenca Anna Gómez Sarrión

El més interessant de l’espectacle de dissabte és compartir una entretinguda estona amb qui ha tingut cura del seu arranjament. Es tracta d’una jove blanenca de 25 anys, Anna Gómez Sarrión, qui fa quatre anys ja en va fer una primera adaptació, quan estudiava el cicle d’educació superior de dos anys. Un dels treballs que els van encomanar per fer va ser aquest: donar forma física, narrada, a un conte.


Actualment estudia la carrera d’Educació Infantil i Primària, i això li ha permès anar adaptant i perfeccionant el conte inicial quan el torna a representar a les escoles on hi fa les pràctiques dels seus estudis. En la seva versió física, l’Anna hi ha introduït dansa, música en directe, i sobretot molt bon humor per fer arribar una història a la canalla que parla de manera senzilla, tendra i divertida sobre la importància de sentir-se estimat tal com és un, sense que necessàriament l’aspecte físic importi.


Habitualment per poder oferir la funció l’Anna actua com una veritable dona-orquestra, però en aquesta ocasió, per a l’espectacle de Blanes va comptar amb el recolzament d’un personatge secundari. L’espectacle que ha creat l’Anna està basat en un conte homònim –‘En Tito busca nas’-, de l’autor Guido Van Genechten. El seu protagonista, en Tito, és l’estrella del circ Randi, que triomfa amb les seves actuacions, molt aplaudides pel públic fins que un dia la tragèdia li arriba en forma de perdre el seu nas.



Data de realització: 05/25/2022 | Data de la darrera actualització: 05/25/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300