Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Cor de Cambra Sota Palau celebra diumenge els seus 25 anys amb un concert al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2022 02:58:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Cor de Cambra Sota Palau celebra diumenge els seus 25 anys amb un concert al Teatre de Blanes

La celebració començarà a 2/4 de 7 de la tarda, i les entrades es vendran una hora abans que comenci a la mateixa taquilla del teatre

Una de les formacions musicals més apreciades a Blanes, el Cor de Cambra Sota Palau, està aquests dies d’aniversari, més concretament, el seu primer quart de segle de vida, 25 anys, i per això vol compartir-ho amb tothom que vulgui acompanyar-los. La formació coral que dirigeix el músic i compositor Josep Maria Guinart, ha organitzat un concert que tindrà lloc diumenge vinent, 29 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre de Blanes.


Fotografies d'Arxiu: Concert 20è aniversari, Maig 2017
L’actuació comptarà amb dues parts, amb 21 cançons que compten amb la peculiaritat que els i les cantants s’han encarregat d’escollir d’entre l’extens repertori que han interpretat al llarg de 25 anys. El Cor de Cambra Sota Palau es va estrenar per primera vegada el 18 de maig de l’any 1997 a l’antic Centre Catòlic, i el concert inaugural va aixecar tanta expectació que el van haver de repetir dues setmanes més tard perquè molta gent es va quedar sense poder assistir-hi.


Posteriorment, cada vegada que ha complert algun assenyalat aniversari, també ha celebrat sengles concerts: el dels 5 anys de vida a l’Esbarjo Parroquial; el de la primera dècada complerta al Teatre de Blanes; i tant el 15è com el 20è aniversaris van formar part del cicle Música a l’Esperança, que precisament se celebra coincidint amb el mes de maig.

Aquesta darrera celebració, la dels 20 anys, va ser especialment intensa, ja que per festejar l’efemèride el Cor de Cambra Sota Palau va complir una autèntica marató musical que va incloure tres actuacions en sengles recintes culturals de Blanes. El periple va començar al Teatre de Blanes, va continuar a la Capella de l’Esperança i va finalitzar al Centre Catòlic. Durant els tres concerts van interpretar 42 peces diferents, tot un repte musical que van complir amb escreix.


Entre les cançons que interpretaran diumenge vinent s’hi compten des de peces clàssiques del segle XV fins temes prou coneguts com ‘Amor Particular’ de Lluís Llach, o bé la molt cinèfila i evocadora ‘Moon River’ de Henry Mancini, que va popularitzar-se a la pel·lícula ‘Breakfast at Tiffany’s’. Les entrades per assistir al Concert dels 25 anys del Cor de Cambra Sota Palau, al preu de 10€, es posaran a la venda una hora abans que comenci l’actuació, és a dir, a 2/4 de 6 de la tarda, a la taquilla del Teatre de Blanes.
Data de realització: 05/27/2022 | Data de la darrera actualització: 05/27/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300