Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’incendi d’un contenidor soterrat mobilitza la Policia Local, Bombers i el SEM, havent de tallar el trànsit al centre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2022 09:03:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’incendi d’un contenidor soterrat mobilitza la Policia Local, Bombers i el SEM, havent de tallar el trànsit al centre de Blanes

Si bé l’incident no va provocar cap conseqüència greu, es van haver de mobilitzar gran quantitat d’efectius coincidint amb un moment de molt trànsit de vehicles

El vespre d’aquest passat dijous l’incendi d’un contenidor soterrat de paper va fer necessari mobilitzar una gran quantitat d’efectius de diversos cossos d’emergència i empreses per solucionar-ho. Quan eren 3/4 de 7 de la tarda es va alertar a la Policia Local de Blanes que estava sortint fum d’un dels contenidors soterrats que hi ha al centre de la població, més concretament el de paper i cartró.


Immediatament, s’hi van acostar diversos efectius de la Policia Local de Blanes, alhora que s’alertava als Bombers de la Generalitat i a Nora, l’empresa municipal de neteja i recollida d’escombraries. El contenidor està situat a la confluència de la Rambla Joaquim Ruyra amb el Carrer Anselm Clavé, una de les vies d’entrada de Blanes. Per facilitar les tasques d’extinció i per a major seguretat de tothom, la Policia Local va procedir a tallar l’accés de trànsit.


Amb l’arribada del bon temps i, sobretot, els dies previs al cap de setmana, Blanes registra un gran moviment de vehicles especialment al centre del municipi. Per això, al haver d’interrompre circumstancialment la circulació per resoldre tots els paràmetres que calia controlar per a major seguretat de la ciutadania, va crear entre vianants i conductors un cert neguit i impaciència.

Les tasques d’extreure el contenidor i l’extinció del foc no va allargar-se gaire, de manera que el tall només es va allargar uns 20 minuts. I tot just a ¼ de 8 l’operatiu es va donar per conclòs. Cap persona va resultar ferida, i després de comprovar que no s’havien produït danys estructurals greus que afectessin al contenidor, tot va tornar a la normalitat.


En l’operatiu van intervenir diverses patrulles de la Policia Local de Blanes, dos camions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM en previsió que poguessin haver ferits.
Data de realització: 05/27/2022 | Data de la darrera actualització: 05/27/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300