Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull una nova edició de ‘La Ganga’, el Mercat d’Objectes de Segona Mà de La Plantera, diumenge vinent


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/03/2022 09:38:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MERCAT 2a MA PLANTERABlanes acull una nova edició de ‘La Ganga’, el Mercat d’Objectes de Segona Mà de La Plantera, diumenge vinent

El popular mercat es va recuperar el passat 15 de maig després de dos anys de parèntesi per la COVID, i a partir d’ara tornarà a muntar-se regularment el primer i tercer diumenge de cada mes

Aquest proper diumenge el barri de La Plantera torna a acollir una nova edició de ‘La Ganga’, el Mercat d’Objectes de Segona Mà que es munta en aquest veïnat regularment el primer i tercer diumenge de cada mes. El passats 15 de maig es va recuperar de nou l’experiència, després dels obligats dos anys de parèntesi marcats per la pandèmia.


Mercat d'Objectes de 2a Mà 'La Ganga', el passat 15 de maig
La represa de l’activitat va ser tot un èxit de participació. El regalim de públic va ser constant al llarg de tot el matí, tot i que en canvi hi havia poques parades –una vintena- en relació al què solia ser la tònica habitual. En canvi, de cara a aquest segon diumenge en què continuarà l’activitat, s’espera que n’hi hagi més, després que durant els darrers dies hi ha hagut molt d’interès en participar-hi, havent-se facilitat la normativa que cal complir per fer-ho.

Normes de Participació al Mercat ‘La Ganga’ de Blanes

La normativa inclou que l’horari de funcionament és des de les 9 del matí fins les 2 de la tarda, mentre que per començar a fer el muntatge es permet que sigui a partir de 2/4 de 8 del matí. Està prohibit que els que participen al mercat guardin espai perquè s’hi instal·li un altre paradista: és potestat de l’Associació de Veïns de La Plantera decidir on van, cosa la qual indiquen a cadascun dels responsables que fan la petició.


Les taules i material logístic que necessitin per muntar el seu espai –carpes, cadires, etc- cal que se les portin els mateixos paradistes, i cal que tinguin en compte que només poden ocupar un espai que no excedeixi els 8 metres de llarg i els 1’50 metres d’amplada. No es poden presentar els articles directament sobre el terra, a l’estil dels Top Manta; només es poden vendre articles de segona mà; i està prohibit que s’hi venguin animals vius, aliments o productes que se sospiti que poden ser robats.


Per últim, una altra del les normes que cal complir és que cada participant haurà de recollir la brossa que produeixi. Respecte què cal pagar per participar-hi, el preu principal són els 10€ que costa la quota anual com a soci de l’Associació de Veïns de La Plantera, a banda dels 5€ que caldrà pagar cada vegada que es participi al mercat, per cada 4 metres de parada que s’ocupi, recordant que el màxim són 8 m.


Aquesta quantitat econòmica està destinada a que es col·labori en ajudar a pagar les despeses d’organització que suposa fer dos cops al mes del Mercat de Segona Mà ‘La Ganga’. Qüestions com ara l’assegurança, publicitat, la logística que cal muntar per a la seva instal·lació, etc. Cada persona que s’adreci a l’associació de veïns per participar al mercat rebrà un exemplar de la normativa perquè la pugui complir sense eximir les seves responsabilitats.



Data de realització: 06/03/2022 | Data de la darrera actualització: 06/03/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300