Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull dissabte la 5a Nit de l’Esport, que serà emesa en directe per TV La Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2022 12:02:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Ciutat Esportiva Blanes acull dissabte la 5a Nit de l’Esport, que serà emesa en directe per TV La Selva

La festa començarà a 2/4 de 7 amb la recepció de les persones convidades, i a partir de les 7 es lliuraran una cinquantena de premis individuals i col·lectius

Durant aquests dies s’estan ultimant tots els detalls necessaris perquè dissabte vinent la que serà 5a Nit de l’Esport de Blanes recuperi tota l’empenta que va tenir en les quatre anteriors edicions. La darrera ocasió va ser el 2019 –aquests dos darrers anys no ha estat possible per les restriccions COVID- per tant hi ha moltes ganes que torni a viure’s aquest especial esdeveniment, que tindrà lloc dissabte vinent, 11 de juny, a la pista verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la més gran de l’equipament.


Els seus únics i absoluts protagonistes són les entitats, homes i dones, nens i nenes que practiquen i/o promouen alguna disciplina de caràcter esportiu en aquest municipi, així com també a nivell internacional. Són ells i elles qui centraran l’interès d’un esdeveniment que s’encetarà a 2/4 de 7 del vespre amb l’arribada de les persones convidades, perquè a les 7 del vespre comenci el lliurament d’una cinquantena de premis individuals i col·lectius.

5a Nit de l’Esport emesa en directe per TV La Selva

Aquest 2022 una de les principals novetats serà que la festa de l’esport blanenc s’emetrà en directe per televisió en streaming a través del Facebook i YouTube de l’Ajuntament de Blanes, així com a través de la televisió convencional, el canal 46 de la TDT de TV La Selva. El nou canal de televisió que té previst encetar molt aviat les emissions regulars, està emetent actualment en període de proves, i ja es pot veure en diverses zones de la comarca, així com al nord del territori gironí.


IV Nit de l'Esport 2019
Fotografies: Aitor Roger
Seguint la mateixa línia dels quatre primers anys, l’esdeveniment comptarà amb una massiva participació de representants del món esportiu local, i per això la previsió és que la pista s’ompli amb centenars d’assistents. S’asseuran davant l’escenari que centrarà totes les mirades quan hi vagin pujant els esportistes, equips, col·lectius, entrenadors i membres de junta que han estat escollits per les respectives entitats per rebre els premis.

Hi ha dues categories per recompensar l’esforç, implicació i dedicació tant a títol individual com col·lectiu de les entitats esportives, les protagonistes de tota la vetllada. La 5a Nit de l’Esport de Blanes també inclourà, com és habitual, diversos Reconeixements Especials que es lliuraran un cop s’hagin donat els escollits per les entitats esportives.


L’acte l’encapçalaran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera. També té previst assistir-hi la cap de la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, Anna Julià, així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Seran tots ells i elles els qui s’encarregaran d’anar fent el lliurament de tots els premis de la 5a Nit de l’Esport

Un mestre de cerimònies d’excepció: el periodista blanenc Rafel Bagot

Per cinquena edició no consecutiva, perquè l’acte sigui més amè i amb l’habitual bon rotllo i savoir faire que el caracteritza, es comptarà amb la col·laboració del periodista blanenc de TV3, Rafel Bagot. Serà ell qui s’encarregarà d’anar desvetllant al llarg de la vetllada els noms dels i les guanyadores de la 5a Nit de l’Esport de Blanes.


Un cop enllestida l’entrega de premis, hi haurà una segona part durant la qual s’oferirà un refrigeri, amenitzat per la música del DJ José Marín, més conegut amb el sobrenom de Pepo. Abans, però, l’alcalde i un representant de cadascun dels grups polítics municipals hauran protagonitzat des de dalt l’escenari la simbòlica primera partició de la cirereta de la festa.


Es tracta d’un pastís commemoratiu de la Nit de l’Esport que haurà confeccionat ex professo per a la ocasió un pastisser molt especial, col·laborador habitual de la festa: l’ultrafondista blanenc Xavi Marina, qui regenta amb la seva família la coneguda Pastisseria Marina de La Plantera. La Nit de l’Esport, està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport d’altres departaments del consistori, així com del Consell Comarcal de la Selva i de la Diputació de Girona.Data de realització: 06/08/2022 | Data de la darrera actualització: 06/08/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300