Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes continua els actes de la Setmana del Mar amb ‘Rumba de Indianos’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/09/2022 10:15:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaLa Biblioteca Comarcal de Blanes continua els actes de la Setmana del Mar amb ‘Rumba de Indianos’

El IV Memorial Albert Ros culminarà divendres a les 8 del vespre amb una Cantada d’Havaneres a càrrec del Taller d’Havaneres de Blanes

Els actes de la Setmana del Mar 2022 – IV Memorial Albert Ros es van encetar a finals de maig amb l’exposició ‘Caretta a la Vista’ i una petita mostra del què serà el proper cap de setmana la II Fira del Col·leccionisme de Playmobil, més concretament amb ‘Diorames Mariners’. Ara, encetada ja aquesta primera setmana completa de juny, que coincideix amb el Dia Mundial dels Oceans que s’escau el dia 8 d’aquest mes, continuen les activitats a la Biblioteca Comarcal.

Espectacle Literari Musical per presentar ‘Rumba de Indianos’

Durant aquesta Setmana del Mar 2022 s’hauran fet sengles actes de presentació de dos llibres, el primer dels quals va tenir lloc dimarts passat. En aquesta ocasió es va oferir un espectacle literari i musical per presentar el llibre ‘Rumba de Indianos’, de Germán Holtheuer Beausire. Publicada l’any passat, la novel·la tracta sobre les relacions entre Cuba i Catalunya en un dels períodes de la història recent on Blanes compta amb gran quantitat de lligams.


Presentació Llibre 'Rumba de Indianos' dins la Setmana del Mar a la
Biblioteca Comarcal, dimarts passat
En aquesta ocasió l’autor d’altres llibres com ‘La Maleta de Mimbre’ o ‘El anillo de la família Chester’ se centra en una casa on la memòria del temps es confon a les seves parets. Una típica casa d’indianos on es barregen els records dels qui van marxar a la recerca d’una vida millor, i on hi viu l’Agustina, una dona amb una història personal d’amor i superació. La presentació del llibre també va comptar amb les aportacions d’Antònia Caño, directora de la Biblioteca de Sant Vicenç de Montalt, l’historiador Alfons Tur, i els poemes recitats per José Enrique i Ana Holtheuer.


L’acte de presentació del segon llibre inclòs en la Setmana del Mar 2022 va tenir lloc ahir dimecres. En aquesta ocasió es va presentar ‘Línia de Flotació’, a càrrec del seu autor, Jordi Ballart. Avui dijous hi haurà una sessió del Miniclub de Lectura a 2/4 de 6 de la tarda amb el conte ‘Sol’, de Sam Usher, per a infants de 5 a 7 anys acompanyats dels seus pares.


Continuant amb els actes d’avui dijous a les 6 de la tarda es farà el taller ‘Construïm un catamarà’, amb la EnginyERA per a nens i nenes a partir dels 6 anys, amb places limitades i inscripcions a la Biblioteca Comarcal. D’altra banda, demà divendres hi haurà la sessió del Club de Lectura Juvenil a 2/4 de 6 de la tarda, amb un clàssic que servirà per acomiadar l’actual curs: ‘Somni d’una nit d’estiu’, de William Shakespeare.

Cantada d’Havaneres – IV Memorial Albert Ros divendres a les 20 h

La Setmana del Mar 2022 culminarà el vespre de divendres amb l’acte que centra veritablement el ‘IV Memorial Albert Ros’ a qui està especialment dedicat. Es tracta d’una Cantada d’Havaneres que començarà a les 8 del vespre, a càrrec del Taller d’Havaneres de Blanes. La vetllada musical s’allotjarà en un dels llocs més emblemàtics de la Biblioteca Comarcal: el Pati de la Magnòlia.





Data de realització: 06/09/2022 | Data de la darrera actualització: 06/09/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300