Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un miler de persones participen a la 5a Nit de l’Esport de Blanes, que ha premiat 50 esportistes i col·lectius


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2022 07:14:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLUn miler de persones participen a la 5a Nit de l’Esport de Blanes, que ha premiat 50 esportistes i col·lectius

La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar ahir la festa esportiva blanenca per excel·lència, on els protagonistes van ser els jugadors, tècnics, equips i membres de les juntes directives

La tarda-vespre d’aquest passat dissabte la Ciutat Esportiva Blanes va vibrar amb especial intensitat amb motiu de la 5a Nit de l’Esport, recuperada després del parèntesi de dos anys en què no s’havia pogut fer a causa de les restriccions per la COVID. La pista verda on es va allotjar, la més grossa de l’equipament esportiu, es va omplir amb prop d’un miler d’assistents, que van gaudir d’una vetllada inoblidable.


5a Nit de l'Esport - Ciutat Esportiva Blanes, dissabte 11 de juny
Fotografies: Aitor Roger
La principal novetat d’aquest 2022 ha estat la retransmissió en directe de l’esdeveniment a través del canal de TDT TV La Selva, que aviat es podrà sintonitzar també a Blanes, així com en streaming pel Facebook i YouTube de l’Ajuntament. La realització televisiva en multicàmera es va poder seguir també al recinte esportiu, a les dues pantalles que hi havia a cada costat de l’escenari.


Això va contribuir a un major lluïment dels guardonats i guardonades que van anar desfilant per l’escenari central de l’esdeveniment per rebre els seus respectius trofeus. La Nit de l’Esport està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport d’altres departaments, del consistori, així com d’altes contribucions institucionals i d’empreses.


L’acte el van encapçalar el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, acompanyat de la cap de la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, Anna Julià, i del regidor d’Esports, Pere Lopera. També van assistir els portaveus dels grups polítics municipals; la consellera d’Esports del Consell Comarcal de la Selva, Mònica Rabassa; regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes des del públic, així com representants dels ajuntaments de Malgrat de Mar i Palafolls.


Una 50ena d’esportistes i col·lectius premiats al llarg de la nit

Com no podia ser d’una altra manera, l’expertesa i veterania del periodista blanenc de TV3, Rafel Bagot, el va fer esdevenir en el mestre de cerimònies imprescindible per a la vetllada, afegint-hi les habituals dosis d’humor i complicitat. El públic va anar coneixent amb la seva ajuda els guardonats i guardonades de la 5a Nit de l’Esport. L’objectiu de la festa esportiva no és crear competitivitat, sinó premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi que vulguin participar-hi: els seus membres són els únics i exclusius protagonistes.


Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeus a més d’un centenar de persones. D’aquest total, hi havia 22 esportistes en la categoria d’individuals, i una norantena d’atletes i jugadors en la categoria col·lectiva per a equips i grups de competició, així com entrenadors i membres de juntes directives. Tots els premis els trien cada any els mateixos clubs i associacions esportives. En alguns casos escullen un guardó per a cada categoria, i en d’altres només per a una.

Reconeixements Especials a esportistes i col·laboradors

Al final de la 5a Nit de l’Esport de Blanes es van lliurar diversos reconeixements especials, la que de fet és la tercera categoria dels trofeus. Alguns dels i les protagonistes d’aquest apartat ja havien anunciat la seva impossibilitat d’assistir a l’acte, per la qual cosa fa pocs dies ja es va enregistrar el seu lliurament. Aquest és el cas del primer reconeixement especial entregat a Evaristo Salas, ex conserge de l’Àrea d’Esports ja jubilat.


Reconeixements especials a Manel Cardona i Manel Chaves
Per contra, sí que van poder recollir-lo en viu i en directe, Manel Cardona i Manel Chaves, dos altres treballadors de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes que, d’una banda ja s’ha jubilat, i de l’altra està en procés de fer-ho. Per últim, tres altres reconeixements especials van ser per a tres esportistes blanencs internacionals: Melanie Serrano, jugadora durant molts anys del primer equip del Futbol Club Barcelona; la jugadora de bàsquet Iho López; i Adrià Guerrero, qui juga a l’equip Futbol Club Zurich, de la Superlliga de Suïssa.


Com ja és habitual, la cerimònia de la 5a Nit de l’Esport es va cloure amb una fotografia gegantina on van participar tots els premiats i premiades. Abans, el primer tinent d’alcalde i les autoritats van fer el primer simbòlic tall del pastís confeccionat especialment per a la ocasió pel reconegut esportista i pastisser Xavi Marina, de Pastisseria Marina.


Finalment, la segona part de l’acte va consistir en un complert refrigeri animat amb la música del DJ José Martin, més conegut com ‘Pepo’. Val a dir que, una vegada més, l’esdeveniment va comptar amb la col·laboració del fotògraf blanenc Aitor Roger –qui ha tingut cura de les cinc edicions de l’esdeveniment- i el suport tant del Consell Comarcal de la Selva com de la Diputació de Girona.

CLUB/ENTITAT – premis individualsPREMIATS
1A.D. CA LA GUIDOCristina Villoldo
2A.PESCA ESPORTIVA N.SRA. DEL VILARÀlex Roch
3A.ESPORTIVA TAEKWONDO BLANESLau Paretas
4CENTRE EXCURSIONISTA DE BLANESAnna Moran
5CLUB BÀSQUET BLANESPaula López
6CLUB CICLISTA BLANDA ESPARTANSJosé R. Belmonte
7CLUB DEPORTIU BLANESManolo León
8CLUB DE KENPO – KÀRATE LENDINEZ GYMVanessa Muñiz
9CLUB ESCACS BLANES (pòstum)Joan Rodríguez
10CLUB ESPORTIU BLANENC de GIMNÀSTICA RÍTMICAMariona Martín
11CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVASofía Anaya
12CLUB ESPORTIU SHOREI-RYU BLANESJoel Jiménez
13CLUB ESPORTIU OLYMPIC BLANES Martina Font
14CLUB JUDO BLANESIvan Fortes Benet
15CLUB KARATE-DO BLANESVíctor Domènech
16CLUB PATI BLANES ATLÈTICPol Serra i
i Gerard García
17CLUB RÍTMICA BLANESAnna Coll
i Ivet Tauré
18CLUB TAEKWONDO JULS BLANESClara Parra
19CLUB VELA BLANES – SECCIÓ PADDLE SURFElsa Auger
20CLUB VOLEI BLANESAitana Vasco
21FC QUATRE VENTS – SECCIÓ PATINATGEJúlia Hernández
22FC RACING BLANENCMabel Navas
CLUB/ENTITAT – premis equips, entrenadors i membres junta
23AD CA LA GUIDÓEquips Femenins
24ASSOC. ESPORTIVA TAEKWONDO BLANESDavid Bassols
25CLUB BÀSQUET BLANESJunior Femení A
26CLUB ESPORTIU BLANENC de GIMNÀSTICA RÍTMICAConjunt Aleví de
Lliga Territorial
27CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVAEquip Benjamí/Aleví
28CLUB ESPORTIU OLYMPIC BLANESEquip Iniciació i Pre-Competició
29CLUB ESPORTIU SHOREI-RYU BLANESEquip de Competició
30CLUB JUDO BLANESIzan Luna
31CLUB JIU-JITSU BLANESEquip Infantils Minis
32CLUB KARATE-DO BLANESFernando López
33CLUB PATÍ BLANES ATLÈTICEquip Juvenil
34CLUB RÍTMICA BLANESEquip PreCompetició
35CLUB TAEKWONDO JULS BLANESEquips Infantils i Cadets
36CLUB TENNIS NYLSTASREquip Aleví
37CLUB TWIRLING BLANESEquip Sènior
Nivell Elit
38CLUB VELA BLANESEquip Competició Secció Paddle Surf
39CLUB VOLEI BLANESEquip Juvenil Femení
40FC QUATRE VENTS – SECCIÓ PATINATGEGrup Promoció Nivell 1
41FC RACING BLANENCEquip Femení
RECONEIXEMENTS ESPECIALS
42Jubilat Àrea d’Esports Ajuntament BlanesEvaristo Salas
43Jugadora de BàsquetIho López
44Jugadora de FutbolMelanie Serrano
45
46
Jubilat i Pre-Jubilat Àrea Esports Ajuntament de BlanesManel Cardona
Manel Chaves
47Jugador de FutbolAdrià GuerreroData de realització: 06/12/2022 | Data de la darrera actualització: 06/12/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300