Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, capital del futbol gironí amb la Nit de Campions Girona 2022 que ha aplegat 1.500 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2022 10:33:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, capital del futbol gironí amb la Nit de Campions Girona 2022 que ha aplegat 1.500 persones

S’ha acollit aquesta setmana a la Ciutat Esportiva per segona vegada, i l’han encapçalat el primer tinent d’alcalde, així com representants de la FCF i d’Esports de la Generalitat a Girona

La Ciutat Esportiva Blanes ha estat per segona vegada en pocs dies el punt de trobada de centenars d’esportistes. Després que dissabte es va poder recuperar la Nit de l’Esport de Blanes, dimecres passat al vespre va ser el torn de poder tornar a fer de manera presencial la Nit de Campions Girona 2022, que ja s’hi havia acollit per primera vegada en aquest mateix indret l’any 2019.


Ciutat Esportiva Blanes, Nit de Campions, dimecres al vespre
Unes 1.500 persones van assistir a l’acte de lliurament de premis a les campiones i campions de la lliga 2021-2022, així com diversos guardons especials atorgats a personalitats del món del futbol gironí. En total, es van lliurar 82 títols de lliga als triomfadors d’aquesta temporada i 4 mencions especials: a Fèlix Bruguera (UE Osor), Isabel Catalina Planadecursach ‘Kata’; a la família de Josep Serra (president UE La Jonquera) i a Xavier Farrarons.


Pere Lopera, Jordi Urgell i Anna Julià
L’acte el van encapçalar el primer tinent d’alcalde de Blanes, Jordi Urgell, qui es va encarregar d’encetar els parlaments de benvinguda, acompanyat de la representant territorial a Girona de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Julià. També van participar-hi el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Pere Lopera; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Girona, Jordi Bonet; el directiu i delegat de la FCF al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella; els directius de la FCF Víctor Güell i Carles Mallart; la delegada del futbol femení de la FCF a Girona, Elvira Solà, i altres representants i delegats esportius.


Parlament Jordi Urgell
Entre les formacions esportives gironines que van rebre el seu corresponent títol de lliga al llarg de la vetllada de dimecres se’n va comptar amb un de Blanes. Es tractava de l’equip ‘C’ de 2a Divisió Aleví de l’Associació Esportiva Ca la Guidó, que pertany al grup 27. Precisament qui es va encarregar de lliurar-los el trofeu que els acredita com a campions va ser el regidor d’Esports, Pere Lopera.


Equip 'C' 2a Divisió Aleví AD Ca la Guidó
El retorn de les Nits de Campions presencials arreu de Catalunya

L’entrega de premis als campions de lliga 2021-2022 ha tornat en aquesta darrera edició al seu format original, havent-se previst un total de 13 cerimònies anàlogues a la que es va fer dimecres a Blanes. La singladura va començar dimarts passat, 14 de juny, a Premià de Mar, amb la Nit dels Campions de la delegació del Maresme, seguida l’endemà dimecres per la delegació gironina que es va acollir a la Ciutat Esportiva Blanes.


Ahir dijous se’n van fer dues més, que corresponien a les delegacions de l’Anoia i Penedès-Garraf. Avui divendres se’n farà una altra a Granollers, per a la delegació del Vallès Oriental, i la setmana vinent es tancarà el periple amb vuit cerimònies més que corresponen respectivament a les delegacions d’Osona, Lleida, Terres de l’Ebre, Barcelonès, Baix Llobregat, Tarragona, Vallès Occidental i finalment a la delegació del Bages-Berguedà-Cerdanya, que tindrà lloc el 28 de juny.
Data de realització: 06/17/2022 | Data de la darrera actualització: 06/17/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300