Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Santuari del Vilar acull diumenge el tradicional concert de benvinguda d’estiu amb Bru Gallart i Marc Anglarill


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/17/2022 05:02:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obreria del vilarEl Santuari del Vilar acull diumenge el tradicional concert de benvinguda d’estiu amb Bru Gallart i Marc Anglarill

L’organitza l’Obreria del Vilar, i actuaran Bru Gallart seguit per Marc Anglarill, que interpretaran cançons pròpies, de grups catalans, jazz i bandes sonores

Aquesta serà ja la sisena edició no consecutiva –el COVID ha provocat el trencament de moltes tradicions que es reprenen ara- en què l’Obreria del Vilar organitza aquest esdeveniment. Es tracta de poder gaudir d’actuacions musicals a la fresca, després que temps enrere havia estat un costum molt apreciat. Enguany tindrà lloc el proper diumenge, 19 de juny, a partir de 2/4 de 10 de la nit.


Concert d'Estiu al Santuari del Vilar 2021
Autor Fotografies: Aitor Roger
Serà la manera d’encetar musicalment l’estiu al Santuari del Vilar i, com sol ser habitual, el què es proposa és passar una agradable vetllada nocturna amb un concert íntim. Els encarregats de posar la veu i la música enguany són Bru Gallart i Marc Anglarill, qui precisament ja va actuar al concert de l’any passat acompanyat en aquella ocasió per Gregori Farràs.


Bru Gallart és nascut a Blanes, mentre que Marc Anglarill és de Solsona, però està molt vinculat amb la ciutat on comença la Costa Brava, ja que és on viu part de la seva família materna. Bru Gallart interpretarà tant temes composats per ell com de grups catalans actuals, mentre que Marc Anglarill oferirà un repertori de temes a ritme de jazz, majoritàriament inclosos al seu darrer disc ‘The Crooner’.

Precisament la definició de ‘crooner’ li escau força, ja que en anglès té connotacions semblants a la de trobador. S’aplica a cantants que acostumen a tenir una veu greu i normalment es fan acompanyar d’una orquestra o una big band. Amb un estil que recorda poderosament a Michel Bublé, Marc Anglarill omple amb la seva veu tot l’escenari, i propiciarà igual que Bru Gallart una vetllada intimista ideal per tancar un calorós cap de setmana a la fresca.


Les places per assistir al concert –que estarà especialment il·luminat per a la ocasió- són limitades, i les entrades per assistir-hi es venen al preu de 10€ a Can Saura i a Can Borràs. La recaptació que es faci serà a benefici del manteniment del Santuari del Vilar, del qual en tenen cura l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, l’Obreria del Vilar.



Data de realització: 06/17/2022 | Data de la darrera actualització: 06/17/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300