Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obreria ha donat la benvinguda a l’estiu amb un concert al Santuari del Vilar de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/21/2022 01:25:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obreria del vilarL’Obreria ha donat la benvinguda a l’estiu amb un concert al Santuari del Vilar de Blanes

En aquesta ocasió els convidats musicals de diumenge a la nit van ser Bru Gallart i Marc Anglarill, que van oferir cançons pròpies, de grups catalans, jazz i temes actuals

Diumenge passat l’Obreria del Vilar de Blanes va complir amb una tradició que enguany hagués estat la sisena edició consecutiva si no hagués estat per l’obligat parèntesi d’un any marcat per la pandèmia. L’objectiu és donar la benvinguda a l’estiu amb un concert que s’acull al porxo del Santuari del Vilar, acaronat per la frescor de la nit.


Concert d'Estiu 2022 al Santuari del Vilar, diumenge passat
Fotografies: Aitor Roger
Acostumen a ser concerts intimistes, ideals per ser acollits en aquest plàcid indret, molt freqüentat els caps de setmana i festius, però rarament coincidint amb la nit, l’atractiu que ofereix aquest esdeveniment. Així han encetat l’estiu els membres de l’Obreria del Vilar, amb un concert que –com sol ser habitual- va propiciar poder passar una agradable vetllada nocturna en un entorn idíl·lic.

Bru Gallart i Marc Anglarill protagonitzen el Concert d’Estiu 2022

Els encarregats de posar la veu i la música al Concert d’Estiu 2022 van ser dos joves a qui darrerament s’ha tingut l’ocasió de poder gaudir en més d’una ocasió a Blanes, coneguts per tant per un públic entregat de bell antuvi a les seves propostes musicals. Són Bru Gallart i Marc Anglarill, qui precisament ja va actuar al Concert d’Estiu del 2021.


Bru Gallart i Marc Anglarill
Cadascú amb el seu estil propi, tots dos van contribuir a què el públic gaudís d’una agradable vetllada musical nocturna. Bru Gallart és nascut a Blanes, mentre que Marc Anglarill és de Solsona, però està molt vinculat amb la ciutat on comença la Costa Brava, ja que és on viu part de la seva família materna. Bru Gallart va interpretar tant temes composats per ell com de grups catalans actuals, mentre que Marc Anglarill va oferir un repertori de temes a ritme de jazz, majoritàriament inclosos al seu darrer disc ‘The Crooner’.


Precisament la definició de ‘crooner’ li escau força, ja que en anglès té connotacions semblants a la de trobador. S’aplica a cantants que acostumen a tenir una veu greu i normalment es fan acompanyar d’una orquestra o una big band. Amb un estil que recorda poderosament a Michel Bublé, Marc Anglarill va omplir amb la seva veu el porxo del Santuari, aconseguint igual que Bru Gallart una vetllada intimista ideal per tancar un calorós cap de setmana a la fresca.


En primer lloc Bru Gallart, acompanyat per la seva guitarra, va oferir dues composicions pròpies: ‘Amor Clandestí’ i ‘El moment’, així com dues cançons de grups catalans: ‘La gent que estimo’, d’Oques Grasses, i ‘Les coses senzilles’, de Txarango. Per la seva banda, Marc Anglarill va interpretar entre d’altres temes ‘Ain’t that a kick in the head’, ‘Close your eyes’ o bé la coneguda melodia ‘Me anb Mrs Jones’ i la no menys romàntica ‘Perfect’ d’Ed Sheeran. D’altra banda, al coincidir el concert amb la notícia que el Girona FC havia aconseguit pujar a primera divisió, el cantant va interpretar la sardana ‘Girona m’enamora’.


Mònica Rabassa, Bru Gallart, Marc Anglarill, Àngel Canosa,
Albert Sanz i Mia Ametller
En definitiva, una vetllada molt especial gaudida intensament pel públic assistent, entre el qual s’hi comptava l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el regidor de Cultura, Albert Sanz, i altres regidores del consistori. La recaptació del concert ha estat a benefici del manteniment del Santuari del Vilar, del qual en tenen cura l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, l’Obreria del Vilar.



Data de realització: 06/21/2022 | Data de la darrera actualització: 06/21/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300