Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera divendres la 18a Festa dels Contes de Sant Joan de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer


Camí de tornada


Menú principalBlanes recupera divendres la 18a Festa dels Contes de Sant Joan de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer

El Jardí Botànic Marimurtra acull la festa que començarà a les 18 h, i entre els contaires que participaran s’hi inclou l’actriu Agnès Busquets, coneguda per participar al programa de TV3 ‘Polònia’

Aquests dies en què l’agenda de Blanes està farcida d’activitats que es recuperen després de dos anys de necessari silenci, una de les que tornarà amb forces renovades és la que tindrà lloc la tarda de divendres vinent, coincidint amb la festivitat del 24 de juny. Es tracta de la Festa dels Contes de Sant Joan, que organitza la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer, i que tornarà a allotjar-se –com havia estat costum els darrers anys- al Jardí Botànic Marimurtra.


Imatges d'Arxiu: Festa Contes de Sant Joan 2019
L’emblemàtica plaça del Templet de Linné tornarà a ser l’escenari d’aquesta festa on els i les protagonistes són la canalla acompanyada de les respectives famílies, amics i amigues. Enguany serà ja la 18a Festa dels Contes de Sant Joan, i en relació a l’anterior edició del 2019 inclourà algunes novetats. Una d’elles és que s’ha avançat l’horari, de manera que començarà una hora abans, a les 6 de la tarda, enlloc de les set.


Les portes del Jardí Botànic Marimurtra –amb entrada directa per arribar a l’espai del Templet de Linné, a través de la porta d’esdeveniments amb accés des del Carrer de l’Ermita- obriran a 2/4 de 6 de la tarda, i es tancaran coincidint amb l’inici dels contes, a les 6 de la tarda. En aquesta edició, amb el pagament de l’entrada al preu de 6€ els infants –de 4 a 11 anys- i 9€ els adults, es podrà tenir accés a una posterior visita al Jardí Botànic vàlida fins al 30 de setembre.


Les entrades per participar a la 18a Festa dels Contes de Sant Joan es poden adquirir a la recepció del Jardí Botànic Marimurtra, o bé a través del seu portal: https://marimurtra.cat/categoria-producte/festa-dels-contes-de-sant-joan/ Ja s’han venut més de la meitat de les entrades, per tant caldrà no badar i afanyar-se en cas que es vulgui assistir a l’esdeveniment, que inclou un berenar amb Coca de Sant Joan, bon ambient i altres al·licients.

Una entretinguda vetllada plena d’al·licients per una causa benèfica

Amb energia renovada, doncs, la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer Fundació ha preparat la 18a Festa dels Contes de Sant Joan que té per objectiu recaptar fons benèfics, així com difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza. Una de les principals característiques de la fundació és atendre la mainada que està hospitalitzada rebent tractament contra el càncer, així com donar suport als seus familiars.


La festa consisteix en una entretinguda sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries de Blanes, rondallaires i convidats especials, molt coneguts pel públic en general, i que esdevenen en la sorpresa de la vetllada. A banda d’aquests ingredients, sempre es compta amb altres al·licients afegits que fan que els seus protagonistes, petits i grans, passin una estona molt entretinguda en un entorn tan especial com és el Templet de Linné.

Participació de l’escriptora i actriu Agnès Busquets, del programa ‘Polònia’

Entre els rondallaires que ja han confirmat la seva presència s’hi compta Agnés Busquets, escriptora i actriu coneguda sobretot per participar al programa de TV3 ‘Polònia’ on donava vida a personatges com ara la reina Leticia, Ada Colau, Soraya Sáez de Santamaria o Alícia Sánchez Camacho, entre d’altres. Entre conte i conte hi haurà intervencions musicals a càrrec de l’Escola de Música ‘El Metrònom Alegre’, i la col·laboració d’unes joves ballarines que contribuiran a amenitzar la vetllada amb les seves danses.

Per accedir des del nucli antic de Blanes fins el jardí, els qui no disposin de transport privat tenen la possibilitat d’arribar-s’hi utilitzant els autobusos llançadora que surten periòdicament des del centre. Es tracta dels vehicles anomenats popularment ‘Jardinera’ perquè connecten amb aquest recinte, i surten des de la Plaça Catalunya cada mitja hora, amb una sola aturada a la zona del port abans d’emprendre la pujada.


La vetllada està previst que finalitzi a 2/4 de 8 del vespre, quan es tancaran les portes del jardí. Per a l’organització de la festa, la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer compta amb el suport incondicional del Jardí Botànic Marimurtra, l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria, així com altres empreses i institucions, i un bon grapat de voluntaris i voluntàries.
Data de realització: 06/22/2022 | Data de la darrera actualització: 06/22/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300