Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit la visita de 29 alumnes i 12 professors de Turquia, Itàlia, Lituània i Hongria


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/23/2022 10:13:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

nou espai joveBlanes ha acollit la visita de 29 alumnes i 12 professors de Turquia, Itàlia, Lituània i Hongria

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va acollir una recepció per donar la benvinguda al programa d’intercanvi Erasmus + que es fa amb l’Institut Sa Palomera

Amb la caiguda de les mesures de seguretat per la COVID, aquest curs 2021-2022 l’Institut Sa Palomera ha pogut reprendre una de les activitats que suposa poder gaudir d’una experiència singular des de tots els punts de vista. Es tracta del projecte COLAB, COnnecting communities to the LABour market –és a dir: connectar la comunitat educativa amb el mercat laboral- del programa Erasmus +, amb finançament de la Unió Europea.


Recepció Projecte ERASMUS+ a la Sala de Plens
L’objectiu és poder propiciar un intercanvi de bones pràctiques i experiències sobre la connexió que hi ha entre els alumnes i el mercat laboral. En aquest curs han participat Turquia, Itàlia, Hondria, Lutuània i, des de Catalunya, l’Institut Sa Palomera de Blanes. Els alumnes que hi prenen part realitzen una estada fora dels respectius països durant una setmana, acollits amb les famílies dels respectius estudiants estrangers.


Els i les alumnes que participen han de tenir entre 15 i 18 anys i, sobretot, estar disposats a involucrar-se en les activitats del projecte d’una manera activa. També és indispensable tenir un nivell d’anglès bàsic per poder comunicar-se en una situació quotidiana i, per sobre de tot, tenir moltes ganes d’aprendre i gaudir d’una oportunitat diferent del què és habitual.


En total, durant aquest mes de juny han estat a Blanes 29 alumnes de Turquia, Itàlia, Lituània i Hongria, acompanyats de 12 professors. Aprofitant la seva estada a municipi on comença la Costa Brava, els es van interessar en conèixer millor la ciutat d’acollida, i per aquest motiu van demanar ser rebuts per l’Ajuntament de Blanes, en una recepció que es va acollir a la Sala de Plens.


La recepció la van encapçalar les regidores Marina Vall·llosada i Marian Anguita,
acompanyades del director de l'INS Sa Palomera, Jordi Caseny
Les encarregades de rebre’ls en aquesta ocasió van ser la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada, i la regidora d’Acció Social, Marian Anguita. Totes dues els van donar la benvinguda a la població, i els va convidar a gaudir dels indrets més emblemàtics que hi ha al municipi. Per completar l’assistència a la recepció oficial, els i les alumnes –acompanyats de professors i el director de l’Institut Sa Palomera, Jordi Caseny- van fer una visita a la ciutat, amb l’ajut de la informació facilitada per l’Oficina de Turisme de Promoció de la Ciutat. Abans, però, van aprofitar per fer-se una fotografia de família al Passeig de Mar.



Data de realització: 06/23/2022 | Data de la darrera actualització: 06/23/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300