Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull diumenge la 2a Fira del Disc al barri de La Plantera


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/24/2022 12:12:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

POSTERBlanes acull diumenge la 2a Fira del Disc al barri de La Plantera

De 9 a 14’30 h hi haurà parades de discs de vinil , CDs, DVDs, Pòsters i material relacionat amb el món de la música i el cinema, i a les 11 del matí concert de rock amb ‘The Seventies’

Aquest proper cap de setmana el barri de La Plantera de Blanes recuperarà una activitat que fins ara només havia pogut organitzar tan sols en una primera edició. Durant la COVID es va intentar fer-ne una segona, però finalment es va decidir ajornar-ho tot fins que arribessin temps millor que fessin més fàcil la seva organització.


Imatges d'Arxiu: 1a Fira del Disc a La Plantera, 2019
Ara, quan ja estem en període post pandèmic, ha arribat el moment de tornar a fer la que serà segona edició de ‘La Fira del Disc’. Més concretament tindrà lloc diumenge vinent, 26 de juny, i s’allotjarà on tenen lloc els esdeveniments de característiques similars que s’allotgen en aquest veïnat: a la cèntrica Avinguda Catalunya on cada dissabte hi ha el Mercat de Teixits, o tant el primer com el tercer diumenge de cada mes el Mercat de Segona Mà ‘La Ganga’.

Articles i Productes relacionats amb el món de la Música i el Cinema

La 2a Fira del Disc es posarà en marxa diumenge vinent a partir de les 9 del matí fins 2/4 de 3 del migdia, i inclourà diverses parades on s’hi podrà trobar discs de vinil, CD’s, DVD’s, pòsters i tot tipus de material relacionat amb el món de la música i del cinema. Col·leccionistes, melòmans i cinèfils podran entretenir-s’hi a cor que vols amb la seva afició favorita.


Els paradistes provenen de diferents indrets d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, així com fins i tot d’Holanda. Igual que el recuperat mercat de segona mà ‘La Ganga’ ha tornat a ser un èxit de participants i visitants, s’espera que aquesta segona edició de ‘La Fira del Disc’ repeteixi l’èxit que ja va tenir la primera vegada, quan es va celebrar el juny del 2019.

Concert de rock en directe amb ‘The Seventies’

Un dels al·licients afegits amb què comptarà la 2a Fira del Disc serà el concert de música en directe que oferirà el grup de rock ‘The Seventies’. Està previst que comenci a les 11 del matí i –tal com el seu nom ja indica- serà l’oportunitat de gaudir dels grans temes que la dècada dels anys 70 van suposar per a la història de la música.


‘The Seventies’ va néixer tot just fa 10 anys, i durant aquest temps s’ha consolidat com un grup de rock de referència principalment a les comarques gironines i Catalunya, havent iniciat darrerament la seva conquesta de França i Espanya. Es tracta d’una banda amb personalitat pròpia, amb un repertori fruit d’una acurada selecció de les cançons que formen part especialment de l’època daurada del rock i altres tendències musicals.


Així, interpreten cançons de bandes i solistes tan coneguts AC/DC, Aerosmith, Bonnie Tyler, Cat Stevens, Deep Purple, Jimmy Hendrix, Judas Priest, Neil Young o ZZ Top, entre d’altres. Sense cap mena de dubte, el seu concert contribuirà a que la visita a la 2a Fira del Disc sigui tota una experiència sensorial i musical.



Data de realització: 06/24/2022 | Data de la darrera actualització: 06/24/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300