Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes celebra la Revetlla de Sant Pere de manera avançada


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/28/2022 09:45:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granL’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes celebra la Revetlla de Sant Pere de manera avançada

Dissabte passat es va celebrar un ball a la Plaça d’Espanya coincidint amb el final de temporada, i a la mitja part va haver-hi coca, cava i refrescos

Tot i que pròpiament dit la Revetlla de Sant Pere no se celebrarà justament fins avui dimarts a la nit, a Blanes ja hi ha qui l’ha celebrat de manera anticipada. Des de fa molts anys l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas ja acostumaven a fer aquesta celebració a cavall entre la Revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere.


Festa Revetlla de Sant Pere avançada de l'Associació de Pensionistes i
Jubilats de Blanes, dissabte passat
Es tracta de festejar a l’hora aquesta celebració, al mateix temps que es tanca la temporada de ball amb aquest d’extraordinari. La revetlla avançada es va acollir, com ja havia esdevingut costum abans de la pandèmia, a la Plaça d’Espanya, que durant unes hores va convertir-se en una concorreguda Sala de Ball a l’aire lliure on poder-hi passar l’estona.


Des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre van estar ressonant pasdobles, cançons country i conegudes cançons dels anys 50 i 60 que els membres de l’associació van ballar a cor que vols. El fet de celebrar-se al bell mig del nucli antic, també va propiciar que al llarg de la vetllada s’hi afegissin passejants atrets i encuriosits per la gatzara que hi havia.


Ball, Coca, Cava i Refrescos

Quan ja havia passat ben bé mitja hora des de l’inici, es va fer una petita pausa per menjar coca, beure cava i/o refrescos i reposar forces per seguir la festa amb la música que es va encarregar de posar l’Àngel. L’incansable discjòquei no tan sols es limitada a anar posant música: també es llençava a la pista de ball, demostrant que n’és tot un mestre en tota mena de modalitats.


L'alcalde i la regidora d'Acció Social, brindant amb membres
de la junta de l'entitat
Per festejar amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes aquesta especial celebració també van participar-hi l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Marian Anguita. Tots dos van passar una estona amb membres de la junta de l’entitat, i posteriorment també van ser requerits per encapçalar la trobada en petit comitè que es va fer a les oficines del Casal Benet Ribas.


Val a dir que durant els propers dies l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes té preparada una intensa agenda d’activitats amb dos nous esdeveniments, tots dos coincidint amb el cap de setmana, i allotjats de nou a la Plaça d’Espanya, a l’aire lliure. Dissabte 2 de juliol faran la que acostumava a ser tradicional Desfilada de Vestits de Paper, a 2/4 de 7 de la tarda i la setmana següent, el dissabte 9 de juliol, una demostració de Balls en Línia a les 6 de la tarda.



Data de realització: 06/28/2022 | Data de la darrera actualització: 06/28/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300