Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diumenge vinent se celebra la 5a Color Blanes X Runners, que inclourà una Festa de l’Escuma a la platja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2022 10:36:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diumenge vinent se celebra la 5a Color Blanes X Runners, que inclourà una Festa de l’Escuma a la platja

La caminada entre lúdica, esportiva i festiva, sortirà a les 7 de la tarda del Passeig de Mar, farà un circuit urbà de 3 km i finalitzarà a la platja del centre amb música, animació i regals

L’arribada de l’estiu, el primer que es pot gaudir plenament al 100% després de dos anys de COVID, ha provocat que tots aquells esdeveniments lúdics i festius també s’hagin pogut recuperar amb tots els seus ets i uts. Un d’ells tornarà el proper cap de setmana: la cinquena edició de la ‘Color Blanes X Runners’, que tindrà lloc diumenge vinent, 3 de juliol, a partir de les 7 de la tarda amb sortida des del Passeig de Mar.


Imatges d'Arxiu 'Color Blanes X Runners'
Fotografies: Quim Llorens
De la mateixa manera que ja ha passat en les seves quatre anteriors edicions, aquesta cinquena es preveu que repeteixi la bona acollida que havia tingut fins ara la proposta. Es tracta de fer un recorregut molt curt i a peu pla –de tan sols 3 Kilòmetres d’allargada-, al llarg del qual diverses voluntàries i voluntaris van llençant a les persones que fan la marxa els quatre colors bàsics: blau, vermell, groc i verd.

El què proposa en definitiva la marxa ‘Color Blanes X Runners’ és una experiència lúdica que es presenta a cavall entre l’esport i la festa, sota el paraigües de la marca esportiva i familiar ‘Blanes X Runners’. La intenció és que aquesta sigui la cursa corporativa de la marca, tal com ha estat en les quatre anteriors edicions, esperant-se que aquesta cinquena volti el miler de persones.


De fet, tota la logística que està preparant l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes –amb l’incondicional suport de les entitats esportives- està preparada per poder enquibir aquest nombre de participants. Habitualment solen ser famílies i grups d’amics però –sobretot- gent jove amb ganes de passar una estona divertida, ja que el bon rotllo sol ser el seu motor principal.

Festa de l’Escuma amb obsequis i sorpreses per finalitzar la cursa

La 5a ‘Color Blanes X Runners’ inclourà diumenge vinent, per segona edició consecutiva, un al·licient que arribarà al final de la cursa, amb una refrescant Festa de l’Escuma que inclourà una pluja d’obsequis en forma d’snacks, gominoles i altres llaminadures per a totes les edats, o bé la possibilitat de ser regats amb mànegues d’aigua. Tot plegat, amenitzat amb música, el ritme que marcaran un grup d’animadores, la possibilitat de poder banyar-se a la platja i recobrar forces a base de refrescos.


Aquesta celebració arribarà al final de la cursa, on el leitmotiv principal és lluir sobre la roba els colors de l’arc de Sant Martí. Tant la distància com el recorregut estan pensats perquè gent de totes les condicions físiques s’animin i no perdin la ocasió de participar-hi. La possibilitat de passar una estona entretinguda tot lluint un variat repertori de colors en pols que se’ls anirà llençant a ritme de música són altres al·licients que, sobretot el públic jove –i no tan jove-, gaudeixen i reclamen.

Inscripcions online per participar en la IV Color Blanes X Runners

Per participar-hi, la inscripció online es fa a través d’aquest enllaç: https://www.inscripcions.cat/colorblanes2022/formulari_inscripcio i es podran seguir fent fins el mateix divendres a la nit, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.200 persones. El preu és de 7 € per persona en cas que es faci la inscripció fins el divendres 1 de juliol. A partir de llavors, les presencials del cap de setmana, 2 i 3 de juliol, passaran a costar 9 €/persona.


Dissabte es repartiran dorsals i es faran inscripcions des de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre, i el diumenge des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 7, de nou al preu de 9 €/persona. El lloc de recollida de dorsals i inscripcions presencials serà al costat mateix des d’on diumenge es farà la sortida de la marxa popular: a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample. El preu de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, i altres ingredients sorpresa.

Pols de colors aptes per a persones al·lèrgiques

Igual que ja es va fer en l’anterior edició del 2019, la pols de la festa és apta per celíacs, i les persones al·lèrgiques poden participar sense problema, ja que el tipus de pols de colors que s’anirà llençant al llarg del recorregut és innocu. La seva composició és de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Amb tot, si hi ha algun participant que sap que té una certa sensibilitat a la pols, es recomana que prengui mesures per evitar qualsevol irritació, com per exemple protegir-se les vies respiratòries i els ulls.


D’altra banda, perquè l’efecte dels colors pugui lluir més sobre la indumentària, es recomana anar vestit de color blanc. Com que el tipus de pols que s’utilitza és natural, es poden produir coloracions temporals en certes parts del cos, com per exemple als peus, cabells, palmells de la mà, etc. Per aquest motiu, es convenient que, de manera especial, es protegeixin les persones amb cabells tenyits. Igualment, es recorda que, després de diversos rentats, els efectes desapareixen.


Un altre consell pràctic és que, si es vol accelerar la desaparició dels tints naturals de colors, cal untar-se la pell amb crema hidratant prèviament. La IV Color Blanes X Runners està organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista de Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona, i la col·laboració de l’Escola de Dansa DanStudio i l’establiment ‘Ale-Hop’.


Data de realització: 06/30/2022 | Data de la darrera actualització: 06/30/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300