Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Col·leccionistes i melòmans omplen la 2a Fira del Disc de Blanes a La Plantera


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/30/2022 11:16:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

POSTERCol·leccionistes i melòmans omplen la 2a Fira del Disc de Blanes a La Plantera

Una 20ena de parades van oferir diumenge amb tota mena de productes relacionats amb la música, i enguany també s’ha comptat amb un concert del grup ‘The Seventies’

Aquest passat cap de setmana, en què Blanes s’ha submergit de ple en la frenètica activitat que comporta l’estiu, amb milers de visitants que omplen platges i carrers, hi ha hagut un esdeveniment que ha atret un públic molt concret. Es tractava de la 2a Fira del Disc de Blanes, organitzada per l’Associació de Veïns de La Plantera, que es va allotjar a l’Avinguda Catalunya d’aquest barri durant el matí del passat diumenge.


Una vintena de parades ha participat en l’experiència, que va atreure centenars de visitants al llarg de tot el matí: a partir de les 9 i fins quarts de 3 del migdia. Hi va haver públic de totes les edats: des de gent jove i famílies que passejaven amb les criatures fins a persones grans i –sobretot, tractant-se del què es tractava- avesats rockers d’aquells que –com deia Miguel Rios- mai no moren ni moriran.


Aquesta ha estat la segona edició d’una fira que originàriament es va organitzar per primera vegada ara fa tres anys, el juny de l’any 2019, i que es va intentar re-editar l’any passat. Les estrictes mesures de seguretat que calia tenir en compte en prevenció de la COVID, però, van fer tirar enrere l’intent de fer-ne una segona edició al 2021, de manera que finalment ha estat enguany quan s’ha pogut reeixir.


Tota mena de productes relacionats amb el món de la música

Per segona vegada, doncs, la 2a Fira del Disc ha inclòs parades on s’hi podia trobar discs de vinil i CD’s, DVD’s, així com tot tipus de material relacionat amb el món de la música, així com algun producte pels cinèfils. Col·leccionistes i melòmans i cinèfils s’hi van poder entretenir i passejar-s’hi a cor que vols per gaudir de la seva afició favorita i triar i remenar entre discs, samarretes, bosses, gorres i tota mena de merchandising.


No hi havia distincions: s’hi podia trobar des de discs i articles de grups i cantants de culte –Pink Floyd, ACDC, The Beatles- fins a d’altres tendències musicals potser no tant puristes com Julio Iglesias o un complet repàs a la música espanyola popular dels anys 60. Els paradistes provenien de diferents indrets d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, així com fins i tot d’Holanda.


L'alcalde, Àngel Canosa, la regidora Marian Anguita i el regidor Miky Corregidor,
diumenge passat a la 2a Fira del Disc, amb representants de l'AVV La Plantera
Igual que el recuperat mercat de segona mà ‘La Ganga’ ha tornat a ser un èxit de participants i visitants, la segona edició de ‘La Fira del Disc’ ha repetit –i fins i tot ha superat- l’èxit que ja va tenir la primera vegada, quan es va celebrar el juny del 2019. Entre els visitants també s’hi van comptar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Igualtat, Marian Anguita, i del regidor de Joventut, Miky Corregidor. Tots tres van aprofitar l’avinentesa per saludar l’Associació de Veïns de La Plantera, representada principalment per la seva presidenta, Antònia Coll.

Concert de rock en directe amb ‘The Seventies’

Un dels al·licients afegits amb què ha comptat la 2a Fira del Disc ha estat el concert de música en directe que va oferir el grup de rock ‘The Seventies’. L’actuació i –tal com el nom del grup ja indica- va significar l’oportunitat de gaudir dels grans temes que la dècada dels anys 70 van suposar per a la història de la música.


‘The Seventies’ va néixer tot just fa 10 anys, i durant aquest temps s’ha consolidat com un grup de rock de referència principalment a les comarques gironines i Catalunya, havent iniciat darrerament la seva conquesta de França i Espanya. Es tracta d’una banda amb personalitat pròpia, amb un repertori fruit d’una acurada selecció de les cançons que formen part especialment de l’època daurada del rock i altres tendències musicals.


Al seu repertori s’hi poden reconèixer cançons de grups i solistes tan coneguts AC/DC, Aerosmith, Bonnie Tyler, Cat Stevens, Deep Purple, Jimmy Hendrix, Judas Priest, Neil Young o ZZ Top, entre d’altres. Sense cap mena de dubte, el seu concert va contribuir a que la visita a la 2a Fira del Disc fos tota una experiència sensorial i musical, podent gaudir d’excel·lents interpretacions mentre es completava la volta per la fira.





Data de realització: 06/30/2022 | Data de la darrera actualització: 06/30/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300