Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 5a Color Blanes X Runners omple de festa, gresca i animació la tarda del diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/04/2022 09:22:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 5a Color Blanes X Runners omple de festa, gresca i animació la tarda del diumenge

Un total de 1025 persones van participar ahir en la marxa popular que va transcórrer per un circuit urbà arran de mar, i es va tancar amb una Festa de l’Escuma

Una vegada més, com no podia ser d’una altra manera, Blanes ha revalidat l’èxit que ja havien tingut les quatre anteriors edicions d’un esdeveniment lúdic i esportiu que gaudeixen a parts iguals, adults, joves i infants de totes les edats. Es tracta de la 5a Color Blanes X Runners, que va tenir lloc la tarda-vespre d’ahir diumenge.


El cert és que hi havia moltes ganes de recuperar aquesta marxa, a cavall entre l’entreteniment i l’esport, després que els dos darrers anys es van haver de suspendre per les mesures de seguretat sanitària COVID. La marxa sol aplegar sempre una gran quantitat de públic: blanencs i visitants que, a banda de practicar una mica d’esport, també comparteixen l’ocasió de passar una estona lúdica i entretinguda.


La Color Blanes X Runners és la cursa corporativa que pren com a referent la marca esportiva i turística creada l’any 2016: Blanes X Runners. Va ser impulsada amb la suma d’esforços de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el suport indispensable del Grup Fondistes, el Club Triatló, el Centre Excursionista, els mateixos que ahir van fer possible recuperar la colorista cursa amb tota la seva força i espectacularitat.

Més d’un miler de persones participen a la 5a Color Blanes X Runners

Un total de 1.025 persones van participar a la marxa, omplint de festa, gresca, l’animació que sol caracteritzar-la i –sobretot- allò que li dóna nom: els diversos colors que van tenyint els i les participants. Gent de totes les edats va fer el recorregut de tres quilòmetres per un circuit urbà que transcorre principalment arran de mar, mentre diversos membres i voluntariat de l’organització s’encarregaven d’anar tirant-los pols de diferents colors en una sèrie de punts marcats en la ruta a seguir.


Sortida 5a Color Blanes X Runners
Autor Fotografia: Aitor Roger
Després d’aquesta animada marxa, s’arribava a la platja del centre de la vila, especialment habilitada per a la ocasió. Per segona vegada consecutiva –la primera va ser en l’anterior edició del 2019- a la platja els esperava un recinte on acabar de passar-s’ho d’allò més bé, però sense tirar-se més colors llevat del moment final, en què se’n tiren per part dels corredors i corredores sincronitzadament. Es tractava de participar en una refrescant Festa de l’Escuma que va incloure una pluja d’obsequis en forma d’snacks, gominoles, llaminadures i altres al·licients.


La música i l’animació de ball acabaven de ser el complement perfecte a una tarda on del què es tractava –ni més ni menys- de passar-s’ho bé. La 5a Color Blanes X Runners l’ha organitzat un any més l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista Blanes. S’ha comptat també amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona, així com amb la col·laboració de l’establiment Ale Hop i de DanStudio.


Pel que fa al calendari de la marca Blanes X Runners, després d’aquesta colorista marxa continuarà amb una experiència on l’aigua és de nou la protagonista. Es tracta de la 78ena Travessia Popular del Port de Blanes, que tindrà lloc el diumenge 7 d’agost al matí. Una nova ocasió per trobar una solució a la calor de l’estiu, que aquest 2022 s’està deixant notar de valent.

Treballadors de l'Àrea d'Esports, Voluntaris i Voluntàries
que van contribuir a fer possible la 5a Color Blanes X Runners 2022
Data de realització: 07/04/2022 | Data de la darrera actualització: 07/04/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300