Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes torna a programar ‘Cinema als Barris’ amb 6 films que es projectaran gratuïtament al juliol i a l’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/04/2022 10:58:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes torna a programar ‘Cinema als Barris’ amb 6 films que es projectaran gratuïtament al juliol i a l’agost

Arrencarà el 6 de juliol amb ‘La Patrulla Canina’ i la seguiran ‘Els Croods, una nova era’, ‘En guerra con mi abuelo’, ‘Bebé Jefazo 2’, ‘Raya, l’últim drac’, i ‘Doctor Doolittle’, de Robert Downey Jr

Com no podia ser d’una altra manera, aquest estiu l’Ajuntament de Blanes repetirà una experiència que des del primer any va resultat tot un èxit, i que tan sols es va haver d’interrompre un any, al 2020, a causa de la pandèmia. L’any passat es va recuperar amb totes les mesures de seguretat COVID pertinents, i aquest 2022 recupera el format original.


Imatges d'Arxiu: Cinema als Barris 2019
Es tracta de ‘Cinema als Barris’, que proposa poder gaudir d’un dels plaers de l’estiu: passar la nit a l’aire lliure, contemplant les estrelles i prenent la fresca que compensa la calor passada durant les hores diürnes. Aquí del què es tracta és d’afegir-hi la possibilitat de poder visionar una pel·lícula amb tota la qualitat d’una sala comercial. Enguany és la quarta edició, després que el periple va començar al 2018 per primera vegada.


L’activitat està organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Igual que l’any passat, ‘Cinema als Barris’ es farà els mesos de juliol i agost, totes les sessions són gratuïtes, i les pel·lícules s’han estrenat durant els darrers anys, principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics, per a totes les edats.

4rt Cinema als Barris amb sis pel·lícules infantils i familiars

Les sis sessions d’aquest 2022 tindran lloc cada dimecres a les 10 de la nit, i el cicle s’encetarà a partir del proper 6 de juliol. Les següents projeccions s’han programat setmanalment, llevat de les dues darrers setmanes d’aquest mes, en què no n’hi haurà perquè coincideix amb la celebració dels actes de la Festa Major de Santa Anna, que tindrà lloc del 21 al 28 de juliol.

Així, aquest mes hi haurà ‘Cinema als Barris’ els dies 6 i 13, i després es reprendran a l’agost amb quatre sessions més: els dies 3, 10, 24 i 31. De les sis pel·lícules que han triat les associacions de veïns només n’hi ha dues doblades al català: les del 13 de juliol i 24 d’agost. Pel que fa al tipus de pel·lícules que s’oferiran, tal com ja ha acostumat a passar en les tres anteriors edicions, també hi ha films en format de dibuixos animats o, més pròpiament dit, rodats amb tècniques d’animació que els avenços cinematogràfics han perfeccionat al mil·límetre.


Així, de les sis sessions, n’hi ha quatre que ho són: ‘La Patrulla Canina, ‘Els Croods, una nova era’, ‘Bebé Jefazo, negocios de familiar’ i ‘Raya, l’últim drac’. Les altres dues són amb actors i actrius ‘de carn i ossos’, generalment de tall còmic, però que també conviden a una certa reflexió. En aquesta ocasió, només un dels films és la segona part d’una anterior entrega, tot i que, com sol passar, si no s’ha vist la primera l’argument s’entén perfectament, perquè són històries diferents viscudes pels mateixos personatges.

Pel que fa als dos films rodats amb un repartiment ‘de carn i ossos’, cal destacar la presència de dos grans actors en cadascun d’ells. A la pel·lícula ‘En guerra con mi abuelo’ del 3 d’agost la protagonitza el gran Robert de Niro, que precisament incorpora el paper de l’avi que dóna nom al film. Per la seva banda, ‘Doctor Dolittle’, que es projectarà el 31 d’agost tancant el cicle, compta amb un altre gran actor que es caracteritza per la seva intensitat: Robert Downey Junior.


Cada any canvia l’indret a l’aire lliure on s’ofereixen les projeccions, amb l’objectiu que tots els veïnats d’arreu del municipi puguin gaudir de l’experiència. Aquest 2022 les sis localitzacions són a la Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire); la Plaça de Davant la Biblioteca Comarcal (Racó d’en Portas); la Pista amb grades de la Plaça Miquel Martí i Pol (Ca la Guidó-Mas Carolet); la Plaça de Valldolig de davant la Capella de la Pau (Valldolig); la Plaça Mossèn Joan Quer (Raval); i el Carrer Gavarres 89, davant l’Escola Pinya de Rosa (Can Borell).


Dia i HoraTítol Pel·lículaLloc
Dimecres 6 juliol – 22 h‘La Patrulla Canina’Plaça 11 de Setembre (Mas Enlaire)
Dimecres 13 juliol – 22 h‘Els Croods, Una nova era’Plaça de Davant la Biblioteca (Racó d’en Portas)
Dimecres 03 agost – 22 h‘En guerra con mi abuelo’Plaça Miquel Martí i Pol
(Ca la Guidó-Mas Carolet)
Dimecres 10 agost – 22 h‘Bebé Jefazo, Negocios de Familia’Plaça davant Capella de la Pau (Valldolig)
Dimecres 24 agost – 23 h‘Raya, l’últim drac’Plaça Mossèn Joan Quer (Raval)
Dimecres 31 agost – 22 h‘Doctor Dolittle’Carrer Gavarres, 89
(Can Borell)Data de realització: 07/04/2022 | Data de la darrera actualització: 07/04/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300