Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

19a Desfilada de Vestits de Paper de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2022 12:40:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent gran19a Desfilada de Vestits de Paper de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas

Excepcionalment aquest any els dos passis de models van incloure peces inèdites, ja que els vestits preparats per lluir al 2020 no es van poder mostrar per la COVID

La Plaça d’Espanya va esdevenir dissabte passat en una autèntica passarel·la de moda a través de la 19a Desfilada de Vestits de Paper organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas. Són les confeccions que es realitzen al grup del Taller de Vestits de Paper, que es mostren en públic en un acte que –tal com va passar de nou dissabte passat- congrega sempre una gran quantitat d’entusiasta públic.


19a Desfilada Vestits de Paper, dissabte passat
Sempre es fan dos passi: els vestits creats l’any anterior i els de nova creació. Ara bé, aquest 2022 la fórmula s’ha alterat, perquè els models que estaven preparats per lluir al 2020 es van haver de quedar desats a l’armari, al no poder-se organitzat l’acte públic per les mesures de seguretat sanitària que impedien poder-ho fer en condicions.


Per aquesta raó, en totes dues sessions es van mostrar al públic vestits inèdits, tant en la primera com en la segona part. Al primer passi van lluir les confeccions fetes majoritàriament per elles mateixes 9 dones: Conxita Tomás, Lluïsa Barallat, Rosa Martínez –que incloïa paper de paret com a matèria prima-, Fina Rodríguez, Lola Zapata, Amanda Tapsell, Leonor González, Pilar Garcia i la mateixa professora del taller, Teresa Ger, amb una creació estil Chanel.

Incorporació de joves models a la desfilada

A la segona part es van lluir 13 models, desvetllant-se una sorpresa que es va rebel·lar com a principal novetat de la vetllada. Així, en primer lloc van desfilar Conxita Tomàs, Lluïsa Barallat –que incloïa paper Pinotxo-, Rosa Martínez, Fina Rodríguez, i Lola Zapata ja va introduir el principi de la novetat. Després de fer el passi d’entrada tota sola, en la segona volta la va acompanyar la jove model Amanda Fuertes.


Darrera d’ella la van seguir dos altres joves models: Xavi Pérez i Lucía Morales. El primer amb un dissenyat i confeccionat per la seva àvia, Pilar Garcia, i la segona amb una creació de la professora del Taller de Vestits de Paper, Teresa Ger. Els va seguir una altra model en aquest cas veterana, Amanda Tapsell, acompanyada de la jove Naya. Les va seguir Leonor González lluint un vestit de cerimònia, i darrera d’ella una altra nova i jove incorporació.


Es tractava de Pol Segura, que va despertar uns aplaudiments encara més entusiastes per la decisió i seguretat amb què va desfilar per la passarel·la, a banda que el la confecció que lluïa ja cridava prou l’atenció: un esmòquing clàssic amb tocs moderns confeccionat per la seva àvia, Lourdes Ruiz. Per últim, tancant el segon passi i, per afegit, la desfilada, va mostrar la seva creació Teresa Ger. La mestra de cerimònies, Rosa Tatay, va demanar llavors a tothom que fes la darrera pujada a passarel·la per l’últim ingredient.


L’alcalde, Àngel Canosa, i la regidora d’Acció Social, Marian Anguita, van pujar dalt l’entarimat per repartir roses i clavells a totes i tots els participants, petits i grans. Això va ser després que havien pogut admirar la desfilada, on tothom hi afegia la seva pròpia desimboltura, compartida de manera còmplice pel públic que no va deixar d’aplaudir en cap moment. També es va aprofitar per agrair la tasca de Lourdes Ruiz al Back Office, la del tècnic de so Àngel Benito i la col·laboració de Flors Rosetta.


Totes les peces que es van poder gaudir són d’alta costura, semblants als que lluïen les models de les passarel·les de les grans firmes de Prêt à Porter. Si li afegim la professionalitat amb què desfilen les models, al ritme de conegudes cançons de tots els temps, tot plegat contribueix a fer que la vetllada sigui molt apreciada pels espectadors fidels. La jornada es va cloure, com no podia ser d’una altra manera, amb una fotografia de grup a l’entrada del casal.

Data de realització: 07/07/2022 | Data de la darrera actualització: 07/07/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300