Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fira d’Atraccions de Blanes estarà en marxa del 15 al 28 de juliol als dos recintes del Passeig de Mar i als Pins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2022 09:59:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOLa Fira d’Atraccions de Blanes estarà en marxa del 15 al 28 de juliol als dos recintes del Passeig de Mar i als Pins

L’Ajuntament està repartint 16.500 tiquets perquè la mainada hi pugui anar de franc. D’altra banda, el ‘Dia del Nen’ amb l’oferta de 2 x 1 serà el dimecres 20 de juliol

Després que la Fira d’Atraccions que complementa la Festa Major de Santa Anna va emmudir al 2020, i l’any passat es va allotjar en un recinte amb aforament tancat situat a l’esplanada del pavelló, enguany vindrà de nou a Blanes amb al seu format original, tal com s’havia fet fins al 2019. Per tant, aquest 2022 hi haurà els dos habituals recintes: a l’esplanada del pavelló i l’antic camp de futbol de gespa, així com al front marítim del Passeig de Mar, entre la Plaça Catalunya i el Banc dels Músics.


Fira d'Atraccions, estiu 2021
La setmana vinent començaran a arribar les primeres atraccions, que iniciaran la seva instal·lació als dos recintes, preparant-se per la seva posada en marxa. La Fira d’Atraccions funcionarà a partir del divendres dia 15 i fins el dijous 28 de juliol, coincidint amb el darrer dia de la Festa Major de Santa Anna, que es tancarà aquest dia com és tradicional, quan se celebra l’Aplec de l’Amor a Cala Bona.


Hi haurà al voltant d’una 90ena d’atraccions, distribuïdes majoritàriament en dues tipologies. Al recinte firal que ocupa part de l’esplanada del costat de l’antic pavelló i tot l’antic camp de futbol de gespa –a cavall entre els barris del Racó d’en Portas, Els Pins i La Plantera- hi ha les que estan adreçades a les més agosarades i agosarats, pel públic jove. En canvi al front marítim del Passeig de Mar són més aconsellables pel públic infantil i familiar ja que, entre d’altres, inclouen el popular ‘Tren de la Bruixa’.


Al llarg de gairebé 15 dies, doncs, la Fira d’Atraccions oferirà l’oportunitat de poder passar una estona d’esbarjo per a gent de totes les edats. L’horari de funcionament és, així com l’hora en què es tanca la música i la megafonia que acompanya l’activitat i l’horari de tancament és diferent als dos recintes, i en funció de la coincidència o no amb el Concurs Internacional de Focs d’Artifici:

Horari Habitual
Horari 22-26 Juliol
Tancament Música i Megafonia
Fira Passeig de Mar
18’00 a 01’00 h
18’00 a 01’30 h
A les 00’00 h
Recinte Firal ‘Els Pins’
19’00 a 02’00 h
19’00 a 02’30 h
A les 00’00 h

L’Ajuntament reparteix 16.500 tiquets per a la mainada de fins a 12 anys

Perquè tothom tingui l’oportunitat de poder gaudir-ne, l’Ajuntament de Blanes està repartint aquests dies un total de 16.500 tiquets per poder anar a la Fira d’Atraccions i pujar-hi de franc qualsevol dia. Les darreres jornades lectives del curs escolar es van estar distribuint a través dels centres d’educació d’infantil i primària, i també a través del Departament d’Acció Social, per als infants de les famílies amb pocs recursos econòmics i altres casos d’emergència social.


Els tiquets que s’estan repartint són de dos colors per distingir els dos recintes firals: els de color blau són pel recinte firal d’Els Pins, i els taronges pel del Passeig de Mar. En tots dos hi ha la mateixa informació perquè les persones que els utilitzin sàpiguen a què hi tenen dret: és vàlid per a tots els dies de la fira, i s’obsequia amb un viatge bescanviable a taquilla.

Tiquets pels infants de fins a 3 anys s’han de recollir el 13 i 14 de juliol

D’altra banda, les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys d’edat podran passar a recollir els seus respectius tiquets per llurs infants la setmana vinent. Més concretament, el dimecres i dijous 13 i 14 de juliol respectivament. S’han d’anar a buscar al Departament de Promoció de la Ciutat, emplaçada a l’antiga Escola Safa, a l’Avinguda de l’Estació número 43. L’horari en què es distribuiran els tiquets serà des de les 10 del matí i fins les 2 del migdia.


Per poder recollir els tiquets caldrà acreditar el parentiu amb el Llibre de Família o el document acreditatiu pertinent. D’altra banda, també es repartiran els corresponents tiquets a través de les 8 llars d’infants públiques i privades que hi ha a Blanes, els responsables de les quals s’encarreguen de recollir els respectius paquets. Aquestes facilitats perquè el màxim nombre de persones pugui gaudir de la Fira d’Atraccions han estat possibles gràcies al conveni de col·laboració entre el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província del Gremi de Firaires de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes.

El ‘Dia del Nen’, amb l’oferta 2 x 1, serà el 20 de Juliol

Com cada any, tornarà a haver el què tradicionalment s’anomena el ‘Dia del Nen’, és a dir: una jornada en què les parades de la Fira d’Atraccions funcionen amb una oferta de 2 x 1: es paga el preu de l’atracció i es donen 2 tiquets enlloc d’un per així gaudir-ne el doble. Es paga el preu habitual que costa cada atracció, però pot pujar-s’hi dues vegades o bé poden fer-ho dues persones alhora.


Tothom qui vulgui pot gaudir d’aquesta oferta, tant la mainada com la gent gran, tot i que tradicionalment se li digui el ‘Dia del Nen’ perquè són els qui més els agrada pujar a les atraccions. Aquests tiquets de 2 x 1 funcionaran als dos recintes i a tots els entreteniments, llevat dels llocs de venda de menjar i beure, on l’oferta no és viable i no s’admeten els vals.Data de realització: 07/10/2022 | Data de la darrera actualització: 07/11/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300