Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Walter Bilek és el nou president del Rotary Club Blanes-Costa Brava, havent rellevat Ferran Galvany


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/12/2022 09:49:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoWalter Bilek és el nou president del Rotary Club Blanes-Costa Brava, havent rellevat Ferran Galvany

El canvi de presidència s’ha fet durant un sopar on també es van lliurar sengles certificats d’agraïment dels Premis Paul Harris a Càritas Interparroquial, Lolita Rossell i Lluís Amat

Aquest mes de juliol el Rotary Club Blanes-Costa Brava ha celebrat un sopar amb diversos punts a l’ordre del dia que destacaven per la seva transcendència. Un d’ells ha estat el canvi de la junta directiva, que fins ara encapçalava Ferran Galvany, i que es d’ara ha passat a presidir Walter Bilek. D’origen austríac, el nou president fa tres dècades que viu a Catalunya, i abans de jubilar-se havia estat al front de l’empresa farmacèutica Novartis.


Walter Bilek, el nou president del Rotary Club Blanes-Costa Brava
Durant l’acte es va destacar el sobre-esforç que ha hagut de fer l’anterior president, Ferran Galvany, ja que ha hagut d’allargar el seu mandat durant un temps molt superior al què és habitual a causa de la pandèmia. En circumstàncies normals, la presidència del Rotary Club està prevista per un any, i Ferran Galvany ho ha hagut de ser durant més de dos anys.


Jaume Sagrera i Lolita Rossell, dos dels Premis Paul Harris Fellow
L’altre esdeveniment ¡destacat que va tenir lloc en el decurs del sopar de gala del Rotary Club Blanes-Costa Brava va ser el lliurament dels Premis Paul Harris Fellow, que aquest any s’han fet a través de tres certificats d’agraïment. Un d’ells ha estat per la tasca humanitària i social que des de fa molts anys du a terme Càritas Interparroquial, i es va encarregar de recollir-lo un dels seus membres més veterans, Jaume Sagrera.


D'esquerra a dreta: Jaume Sagrera, Ferran Galvany, Àngel Canosa,
Lolita Rossell i Walter Bilek
També es va lliurar un certificat d’agraïment a Lolita Rossell, en agraïment a la gestió que va fer del Dinar de Nadal per als residents dels diferents centres geriàtrics i asils que hi ha a Blanes. I, per últim, el tercer Premi Paul Harris Fellow ha estat enguany per a Lluís Amat, editor de la Revista Cel Obert, per la seva contribució a la difusió de la cultura i la vida social local. En aquest darrer cas, però, l’homenatjat no va poder assistir per recollir el seu guardó, i li serà lliurat en una altra ocasió.

Lliurament Premis Paul Harris Fellow

Els Premis Paul Harris Fellow (PHF) honren a qui va ser fundador del Rotary, Paul Harris, i expressen l’agraïment a totes aquelles persones que fan contribucions significatives a la vida social i cultural d’una localitat. A nivell internacional hi ha persones famoses que l’han rebut, com va ser el cas del president dels Estats Units, Jimmy Carter, el president rus Boris Yeltsin, l’astronauta nord-americà Jaume Lovell, el secretari general de la ONU, Javier Pérez de Cuéllar i Jonas Salk, creador de la primera vacuna contra la polio.


El sopar del Rotary Club Blanes el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com el nou president i qui fins ara ho havia estat, Walter Bilek i Ferran Galvany respectivament. Durant el seu parlament, el batlle blanenc va agrair la tasca que segueix fent després que tot just a principis del 2020 va complir els seus 30 anys de vida. En aquest darrer sentit, cal destacar que entre els assistents a l’esdeveniment també s’hi comptava qui va ser la primera presidenta de l’entitat a Blanes, Carme Gironès.



Data de realització: 07/12/2022 | Data de la darrera actualització: 07/12/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300