Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recuperarà aquest cap de setmana el VII Torneig de Futbol Platja, amb 240 participants


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/14/2022 09:19:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes recuperarà aquest cap de setmana el VII Torneig de Futbol Platja, amb 240 participants

Cada any atrau un gran nombre de públic que s’aplega a la platja del centre per presenciar l’espectacle. Culminarà diumenge a les 7 del vespre amb la final

Es podria dir que ja havia esdevingut gairebé una tradició a Blanes. El cap de setmana abans que se celebri amb tota la seva intensitat la Festa Major de Santa Anna, la platja central del municipi on comença la Costa Brava acull una nova edició del Torneig de Futbol Platja, que omple d’esport i bon rotllo l’espai que ocupen les diferents pistes sobre la sorra.


Torneig Futbol Platja 2019
Aquest 2022, després de dos anys de silenci, tornarà amb tota la seva força el què serà ja VII Torneig de Futbol Platja. Es començarà a disputar dissabte al matí, continuarà al llarg de tot el cap de setmana, i culminarà amb la gran final que tindrà lloc diumenge a les 7 de la tarda, precedida pel concurs de xilenes i faltes, que contribueix a acabar d’escalfar l’ambient.


El VII Torneig de Futbol Platja està organitzat pel Club Deportiu Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i, més que una competició, és un motiu per passar una estona entretinguda. Tant pel que fa als participants com als nombrosos espectadors que omplen els voltants del camp de futbol de platja, especialment el dia de la final, el diumenge al vespre.

Participaran 240 jugadors i centenars d’espectadors

Un dels al·licients afegits que hi haurà de nou en aquesta setena edició del torneig és la barra de bar per entretenir l’estomac i treure’s la set que estarà instal·lada a peu de platja, on se servirà menjar i beure. Jugadors i espectadors podran comptar amb una zona d’ombra al costat del bar des d’on també es podran seguir els partits al llarg de tot el dia. L’any 2019 va ser una novetat molt ben acollida pel públic.


Campions 2019: Càmping Solmar
Hi haurà dos camps de futbol platja habilitats sobre la sorra, a la zona que hi ha a tocar del Lloc de Socors i del Banc dels Músics del Passeig de Mar. Dissabte l’activitat del trofeu, amb la Fase de Grups, començarà a 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins al migdia, en què es farà una aturada per dinar i reposar forces.

A la tarda es reprendran els partits fins que arribi la nit, quan està previst que hi hagi un sopar i una festa amb música de DJ fins la 1 de la matinada. L’endemà l’activitat es reprendrà a 2/4 de 10 del matí amb els 8ens i 4rts de final a disputar durant el matí. Després de l’aturada del migdia, a les 4 de la tarda es jugarà la semifinal i a les 7 del vespre la gran final, precedida pel Concurs de Xilenes i Faltes.


Un cop s’hagi enllestit la gran final, se sortejaran diversos obsequis cedits per les empreses col·laboradores i establiments de restauració, així com l’entrega final de premis en metàl·lic i regals. A banda dels trofeus per als primers classificats, també hi haurà guardonats en el concurs de xilenes i faltes, al millor jugador, màxim golejador, millor porter, etc.


En total, es preveu la participació de 240 jugadors dividits en 16 equips que s’estructuren en 4 grups de 4, i el 80% són de Blanes i municipis de la seva àrea d’influència: Palafolls, Malgrat de Mar i Lloret de Mar, principalment. També hi ha equips de Castelldefels i Barcelona.



Data de realització: 07/14/2022 | Data de la darrera actualització: 07/14/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300