Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 5.000 espectadors han assistit aquest cap de setmana al Trofeu Futbol Platja de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2022 09:32:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLProp de 5.000 espectadors han assistit aquest cap de setmana al Trofeu Futbol Platja de Blanes

L’equip Teslaboral es va imposar per 3 gols a 2 al Solmar, campió de l’anterior edició, en l’emocionant final disputada ahir al vespre com a colofó d’un intens cap de setmana

La platja central de Blanes ha estat durant tot el cap de setmana un concorregut escenari on s’han aplegat centenars d’espectadors per gaudir d’un dels esports que sol atraure un major nombre de seguidors en general, en aquest cas en la seva versió més estiuenca: futbol platja. Després de dos anys sense poder-se organitzar, el VII Torneig de Futbol Platja ha tornat a atraure una gran quantitat de públic.


Entrada equips Partit Final Trofeu Futbol Platja, diumenge a la tarda-vespre
Organitzat pel Club Deportiu Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, la competició també ha comptat amb el suport d’un bon grapat d’empreses i establiments de la ciutat, que han recolzat la iniciativa. Han participat 240 jugadors dividits en 16 equips, majoritàriament formats per jugadors de Blanes i municipis de la seva àrea d’influència, així com també de Castelldefels i Barcelona.


Gran final Trofeu Futbol Platja Teslaboral-Solmar (3-2)
Es calcula que, al llarg de tot el cap de setmana que ha durat la competició, prop de 5.000 espectadors s’han acostat a la platja central del municipi on comença la Costa Brava per gaudir de l’esdeveniment. El trofeu va encetar-se dissabte al matí, amb els primers partits, allargant-se fins la nit en què l’animació, les ganes de passar-s’ho bé i el bon rotllo que han presidit l’esdeveniment es va allargar fins la matinada amb una festa.


Diumenge l’activitat es va tornar a reprendre a quarts de 10 amb els 8ens i 4ts de final que es van disputar al llarg del matí. Després de l’aturada del migdia, a les 4 de la tarda es va jugar la semifinal, i a les 7 del vespre la gran final, precedida pel no menys tradicional Concurs de Xilenes i Faltes que també contribueixen a anar escalfant l’ambient de cara al moment més esperat.

Teslaboral s’imposa al Solmar per 3-2 en la final del trofeu

Com és habitual, la part culminant del Trofeu Futbol Platja de cada any és la gran final, que es va disputar ahir al vespre. S’enfrontaven els equips de Teslaboral i de Càmping Solmar, qui havia estat el campió en la darrera edició del trofeu, l’any 2019. L’emoció estava doncs servida, i com és tradicional el recinte de la platja es va omplir amb un major nombre de públic del què ja hi havia hagut al llarg de tot el cap de setmana.


Lliurament del Trofeu al Campió, Teslaboral
La tensió, l’emoció, però també una generosa dosi de fairplay van ser els ingredients predominants d’un partit que no es va decidir fins pràcticament el final, ja que amb un marcador de 3 a 2 la possibilitat d’empatar estava sobre la taula. En aquest cas, si s’hagués arribat a marcar el 3 a 3, s’hagués passat a la tanda de penals, que haguessin dirimit quin dels dos equips es proclamava campió.

Finalment ho va ser l’equip Teslaboral al derrotar al Solmar per 3 gols a 2, donant pas al lliurament de premis que van encapçalar el president del Club Deportiu Blanes, Ivan Alaminos; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jordi Urgell; i el vicepresident primer de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Girona, Jordi Bonet. També van assistir-hi el regidor d’Esports, Pere Lopera, així com d’altres regidors del consistori.


Lliurament del Trofeu al Sots Campió, Càmping Solmar
Tots ells es van encarregar d’anar lliurant els trofeus als diferents equips classificats, així com als guardonats com a millor jugador, màxim golejador i millor porter. Els darrers en rebre el seu corresponent trofeu, culminant l’acte d’entrega de premis, van ser els dos equips que van arribar a la gran final, que van festejar els guanys aconseguits regant-ho amb cava.

PremisEquips / Jugadors Guardonats
Campió TrofeuTeslaboral
Sots Campió TrofeuCàmping Solmar
3er ClassificatLos Fristaila
4rt ClassificatPamat Pim Pam Van
5è ClassificatAston Birra
6è ClassificatVincent Vandeco
7è ClassificatActiva-Sa Croqueta
8è ClassificatVoz de Bebé
Màxim GolejadorAdri Expósito
Millor Jugador del TorneigNarcís Caballero
Millor PorterQuico RodríguezData de realització: 07/18/2022 | Data de la darrera actualització: 07/18/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300